Discover uitschakelen

Als je geen updates voor je interesses wilt zien of geen gepersonaliseerde artikelen wilt ontvangen, kun je Discover uitschakelen.

In de Google-app

1. Open de Google-app Google op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Meer Meer en dan Instellingen en dan Algemeen.
  3. Schakel Discover uit.

In je browser

Belangrijk: Deze functie is mogelijk niet in alle talen en landen beschikbaar.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Tik op Menu Menu en dan Instellingen Instellingenen dan Discover en dan Niet weergeven op homepage.