Discover uitschakelen

Als je geen updates voor je interesses wilt zien of geen gepersonaliseerde artikelen wilt ontvangen, kun je Discover uitschakelen.

In de Google-app

1. Open de Google-app  op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Algemeen.
  3. Zet Discover uit.

In de browser

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen of talen beschikbaar.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen en dan Discover en dan Niet weergeven op homepage.