Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Discover uitschakelen

Als je geen updates voor je interesses wilt zien of geen gepersonaliseerde artikelen wilt ontvangen, kun je Discover uitschakelen.

In de Google-app

1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Algemeen.
  3. Schakel Discover uit.

In de browser

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen of talen beschikbaar.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Meer instellingen en dan Andere instellingen.
  3. Zet Discover tonen op homepage uit.