Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Productprijzen volgen op Google Zoeken

Belangrijk: Prijzen volgen is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en India.

Je kunt de prijs van een product volgen als je de knop Prijs volgen op Google Zoeken vindt. Als je op de website of in de Google-app bent ingelogd op je Google-account, kun je de functie Prijs volgen gebruiken.

Tips:

• Als de prijs aanzienlijk daalt, krijg je een melding van de Google-app of op je telefoon.
  • Je krijgt misschien ook een e-mail met een overzicht van recente prijsdalingen voor je gevolgde producten.
  • Prijzen zijn dynamisch en kunnen worden gewijzigd.
  • Prijzen kunnen alleen worden gevolgd via de productkaarten.
  • Er zijn misschien geen productkaarten beschikbaar voor het product waarnaar je hebt gezocht.

De prijs van een product volgen

1. Open de Google-app of je mobiele browser.
  2. Zoek een specifiek product, zoals 'Google Pixel 7 Pro', of een productcategorie, zoals 'mobiele telefoons'.
  3. Scroll om een productkaart te bekijken of te openen, indien aanwezig.
  4. Tik op Prijs volgen .
  5. Er wordt bevestigd dat je nu pushmeldingen en e-mails krijgt over prijsdalingen en gerelateerde content.

Tip: Zorg dat je bent ingelogd en dat meldingen aanstaan.

Prijzen volgen uitzetten

1. Ga in je mobiele app naar Opgeslagen .
  2. Klik op Alle opgeslagen items.
  3. Klik rechtsboven op Selecteren.
  4. Selecteer de items die je wilt verwijderen.
  5. Klik rechtsboven op Verwijderen.

Meldingen en e-mailinstellingen

Mobiele meldingen uitzetten

Zo zet je meldingen over prijsdalingen uit op je Android-apparaat:

1. Open de Google-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen en dan Meldingen.
  4. Zet Shopping uit.

Zo zet je meldingen over prijsdalingen uit op je iPhone of iPad:

1. Open de Google-app.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen en dan Meldingen.
  4. Zet Shopping uit.

E-mails voor prijzen volgen uitzetten

1. Open een e-mail voor prijzen volgen van Winkelen met Google.
  2. Klik of tik onderaan de e-mail op Afmelden.

Op activiteit gebaseerde meldingen

Op basis van je Google-activiteit kun je meldingen over prijsdalingen krijgen voor producten waarin je interesse hebt getoond. Volg de instructies in het gedeelte Meldingen en e-mailinstellingen om deze meldingen uit te zetten.