Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Urheiluottelujen kommentointi Google Haussa

Kun haet Googlesta jalkapallopelejä tai muita urheiluotteluita, voit lisätä joihinkin tapahtumiin kommentteja tai lukea muiden kirjoittamia kommentteja.

Google Haun urheiluottelukommentit eivät ole vielä saatavilla kaikilla kielillä tai alueilla.

Huom. Lue Haun käyttäjäsisältöä koskevat Googlen käytännöt ennen kommentin postaamista tai arvostelemista. Käytäntöjen vastaisia kommentteja ei välttämättä näytetä muille.

Kommentin lisääminen

Kirjoittamasi kommentit ovat julkisia, joten kaikki voivat nähdä ne. Kommenttiesi yhteydessä näkyy Tietoja minusta ‑sivulla oleva nimesi. Et voi lisätä nimetöntä kommenttia.

1. Siirry osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae urheiluottelua. Kokeile esimerkiksi hakua Manchester United ottelu.
  3. Valitse yleiskatsauskentästä Lisää Lisää.
  4. Valitse Kommentit.
  5. Valitse Lisää julkinen kommentti.
  6. Lisää kommentti.

Kommentin poistaminen

1. Siirry osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae peliä, johon lisäsit kommentin.
  3. Valitse yleiskatsauskentästä Lisää Lisää.
  4. Valitse Kommentit.
  5. Valitse kommenttisi kohdalta Lisää Lisää ja sitten Poista.

Vinkki: Voit poistaa kommenttejasi myös omalta sisältösivultasi. Lue lisää lisäämäsi sisällön ylläpidosta.

Muiden lisäämien kommenttien lukeminen

1. Siirry osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae urheiluottelua. Kokeile esimerkiksi hakua Manchester United ottelu.
  3. Valitse yleiskatsauskentästä Lisää Lisää.
  4. Valitse Kommentit.

Lisää kommentille tykkäys tai en tykkää ‑merkintä tai tee kommentista ilmoitus.

• Voit lisätä tykkäyksen valitsemalla Tykkää .
  • Voit lisätä en tykkää ‑merkinnän valitsemalla En tykkää .
  • Jos haluat vaihtaa lisäämäsi merkinnän, kosketa tai klikkaa sitä uudelleen.
  • Voit ilmoittaa kommentista Googlelle valitsemalla Lisää Lisää ja sitten Tee ilmoitus.