Skriva, redigera och radera recensioner på Google Sök

Du kan kommentera saker du har sökt efter på Google Sök, till exempel filmer och tv-program.

Läs Googles policy för innehåll som publiceras av användare på Sök innan du skickar in bidrag. Recensioner som inte följer riktlinjerna kanske inte visas.

Obs! Recensioner på Google Sök är bara tillgängliga på engelska.

Vad andra ser

Recensionerna är offentliga, så vem som helst kan se vad du har skrivit. Namnet som du har angett på sidan Om mig visas vid dina recensioner. Det går inte att skriva anonyma recensioner.

Skriva en recension

1. Besök Google.com eller öppna Google-appen Google Sök.
  2. Sök efter en film eller ett tv-program.
  3. Välj Tumme upp eller Tumme ned under Tittarrecensioner.
  4. Tryck eller klicka på Vad tycker du om …?
  5. Skriv en recension och tryck eller klicka sedan på Lägg upp.

Hitta, redigera eller radera en recension

1. Leta reda på din recension. Gör något av följande:
    • Besök Google.com eller öppna Google-appen Google Sök.
      • Sök efter det du recenserade. Leta under Tittarrecensioner.
      • Sök efter Mina filmrecensioner eller Mina recensioner av tv-program.
    • Öppna sidan med dina bidrag.
  2. Om det behövs trycker eller klickar du på recensionen.
  3. Tryck eller klicka på Mer Mer vid recensionen följt av Redigera eller Radera.

Tips! Läs om hur du hanterar bidrag.

Rapportera en recension

1. Besök Google.com eller öppna Google-appen Google Sök.
  2. Leta reda på rapporten som strider mot policyn för innehåll som publiceras av användare på Sök.
  3. Tryck eller klicka på Mer Mer vid recensionen följt av Markera som olämplig.