Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Arvostelujen kirjoittaminen, muokkaaminen ja poistaminen Google Haussa

Voit arvostella Googlesta hakemiasi asioita, esimerkiksi näitä:

• Elokuvat
  • TV-ohjelmat
  • Kirjat
  • Videopelit
  • Tuotteet
  • Musiikkialbumit

Ennen arvostelun lisäämistä, lue Haussa julkaistun sisällön käytännöt. Käytäntöjen vastaisia arvosteluja ei välttämättä näytetä muille.

Tärkeää: Tuotearvostelut ovat saatavilla englanniksi (Yhdysvallat ja Intia). Media-arvostelut ovat saatavilla englanniksi, portugaliksi, ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi.

Mitä muut näkevät

Arvostelusi ovat julkisia, joten kaikki voivat löytää kirjoittamasi arvostelun. Kuka tahansa voi valita profiilikuvasi löytääkseen lisäämäsi sisällön Google Hausta. Arvostelusi yhteydessä näkyy Tietoja minusta ‑sivulla oleva nimesi. Et voi lisätä nimetöntä arvostelua.

Arvostelun tai arvion jättäminen

1. Siirry osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae elokuvaa, TV-ohjelmaa, kirjaa, videopeliä, tuotetta tai musiikkialbumia.
  3. Valitse Yleisön arvostelut ‑kohdasta tähtiarvio star rating.
  4. Valitse kohta Mitä mieltä olet tästä…
  5. Lisää arvostelu ja valitse sitten Julkaise.

Arvostelun etsiminen, muokkaaminen tai poistaminen

1. Siirry osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
    • Hae elokuvaa, TV-ohjelmaa, kirjaa, videopeliä, tuotetta tai musiikkialbumia, jonka arvostelit.
    • Siirry kohtaan Yleisön arvostelut.
  2. Muokkaa arvostelua tai poista se napauttamalla tai klikkaamalla sen vierestä Lisää Lisää ja sitten Muokkaa tai Poista

Ilmoita arvostelusta

1. Siirry osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Etsi Haun käyttäjäsisällön käytäntöjen vastainen arvostelu.
  3. Valitse arvostelun vierestä Lisää Lisää ja sitten Merkitse sopimattomaksi.