Skriv, rediger og slet anmeldelser i Google Søgning

Du kan skrive en anmeldelse om det, du har søgt på i Google, f.eks. film og tv-serier.

Se Googles politikker for indhold, der er indsendt af brugere i Søgning, inden du skriver dit bidrag. Anmeldelser, der ikke følger politikkerne, vises muligvis ikke.

Bemærk! Anmeldelser i Google Søgning er kun tilgængelige på engelsk.

Hvad kan andre se?

Dine anmeldelser er offentlige, så alle kan se, hvad du skriver. Navnet på siden Om mig vises sammen med dine anmeldelse. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Skriv en anmeldelse

1. Gå til Google.dk, eller åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Søg efter en film eller en tv-serie.
  3. Vælg synes om eller synes ikke om under "Brugeranmeldelser".
  4. Tryk eller klik på Hvad synes du om denne/dette...?
  5. Angiv din anmeldelse, og tryk eller klik derefter på Indsend.

Find, rediger eller slet en anmeldelse

1. Find din anmeldelse. Du har følgende muligheder:
    • Google.dk eller i Google-appen Google Søgning:
      • Søg efter det indhold, du har skrevet en anmeldelse om. Se under "Brugeranmeldelser".
      • Søg efter "Mine filmanmeldelser" eller "Mine anmeldelser af tv-serier".
    • Gå til siden med dine bidrag.
  2. Tryk eller klik eventuelt på din anmeldelse.
  3. Ud for din anmeldelse skal du trykke eller klikke på Mere Mere og så Rediger eller Slet.

Tip! Se, hvordan du administrerer dine bidrag.

Rapportér en anmeldelse

1. Gå til Google.dk, eller åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Find anmeldelsen, der overtræder politikkerne for indhold, der er indsendt af brugere i Søgning.
  3. Ud for anmeldelsen skal du trykke eller klikke på Mere Mere og så Markér som upassende.