Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Skriv, rediger og slet anmeldelser i Google Søgning

Du kan anmelde ting, du har søgt på i Google, f.eks.:

• Film
  • Tv-serier
  • Bøger
  • Videospil
  • Produkter
  • Musikalbum

Gå til Googles politikker for indhold, der er indsendt af brugere i Søgning, inden du tilføjer din anmeldelse. Anmeldelser, der ikke følger politikkerne, vises muligvis ikke.

Vigtigt! Produktanmeldelser er tilgængelige på engelsk (USA og Indien), og medieanmeldelser er tilgængelige på engelsk, fransk, portugisisk, spansk og tysk.

Hvad andre kan finde

Dine anmeldelser er offentlige, så alle kan finde det, du skriver. Alle kan vælge dit profilbillede for at se dine bidrag i Google Søgning. Navnet på siden Om mig vises sammen med dine anmeldelser. Du kan ikke tilføje en anonym anmeldelse.

Skriv en anmeldelse eller bedømmelse

1. Gå til Google.dk, eller åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Søg efter en film, en tv-serie, en bog, et videospil, et produkt eller et musikalbum.
  3. Under "Brugeranmeldelser" kan du vælge et antal stjerner star rating.
  4. Tryk eller klik på Hvad synes du om denne/dette…?
  5. Angiv din anmeldelse, og tryk eller klik derefter på Opslå.

Find, rediger eller slet en anmeldelse

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning.
    • Søg efter den film, den tv-serie, den bog, det videospil, det produkt eller det musikalbum, du har anmeldt.
    • Gå til "Brugeranmeldelser".
  2. Hvis du vil redigere eller slette en anmeldelse, skal du ud for den trykke eller klikke på Mere Mere og så Rediger eller Slet

Rapportér en anmeldelse

1. Gå til Google.dk, eller åbn Google-appen Google Søgning.
  2. Find anmeldelsen, der overtræder politikkerne for indhold, der er indsendt af brugere i Søgning.
  3. Ud for anmeldelsen skal du trykke eller klikke på Mere Mere og så Rapportér som upassende.