Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Find websider, billeder og meget mere via appen Google Go

Du kan finde websider, billeder og meget mere via appen Google Go. Google Go fungerer hurtigt på mange forskellige enheder og typer af internetforbindelse.
Google Go er standardappen til søgning på Android Go-enheder.

Tjek, om du har den nyeste version af appen.

1. Gå til appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Opdater. Hvis der står "Installeret", har du allerede den nyeste version.

Søg efter websider, billeder, giffer og meget mere

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på en kategori, f.eks. Søgning, Billeder eller Giffer.
  3. Søg efter noget, og tryk derefter på .

Søg via tale

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på mikrofonen i søgefeltet.
  3. Indtal din søgning.

Du kan foretage en stemmesøgning fra startsiden ved at trykke på Stemmesøgning.

Læs, lyt og søg med Lens Go

Med Lens Go-funktionen i Google Go kan du bruge kameraet på din telefon til at oversætte skrevne ord, læse dem højt på det oprindelige sprog og søge efter lignende udtryk på nettet.

Oversæt tekst på et billede

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Lens til højre for søgefeltet eller i sektionen "Bedste apps".
  3. Tag et billede af de ord, du vil forstå.
  4. Når Lens har behandlet billedet, kan du trykke på Oversæt .

Oversæt  bruger som standard dit valgte sprog i Go.
Tip! Øverst til højre kan du ændre det sprog, der skal oversættes til, hvis du trykker på Mere og derefter Vælg et andet sprog, der skal oversættes til.

Lyt til teksten på et billede

Når Lens Go har fortolket teksten på et billede, kan du få den læst højt.
  1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Lens til højre for søgefeltet eller i sektionen "Bedste apps".
  3. Tag et billede af de ord, du vil høre.
  4. Når Lens har behandlet et billede, kan du trykke på Lyt nederst.
Tip! Du kan også få oplæst oversættelser.

Find oplysninger om ting i nærheden af dig

Når Lens Go fortolker teksten på et billede, kan du foretage en internetsøgning med teksten.

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Lens til højre for søgefeltet eller i sektionen "Bedste apps".
  3. Tag et billede af de ord, du vil søge efter.
  4. Når Lens har behandlet et billede, kan du trykke på Søg nederst.
Tip! Du kan også foretage en søgning med oversættelser.

Få opdateringer om dine interesser

Du kan få opdateringer om dine interesser såsom dine yndlingsserier eller -sportshold.

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Discover  øverst på skærmen, eller stryg til højre på startskærmen.

Skift andre indstillinger

Tilføj eller fjern apps og websites

1. Åbn Google Go-appen Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tilføj, fjern eller flyt rundt på en app eller et website:
    • Tilføj
      1. Tryk på Tilføj under "Apps".
      2. Find din foretrukne app, og hold den nede. Appen føjes til din startskærm.
    • Fjern
      1. Find den app, du vil fjerne, på startskærmen.
      2. Hold appikonet nede og derefter Fjern.

Hvis du vil finde flere websites og apps, kan du stryge til venstre på startskærmen og trykke på en kategori øverst på siden "Alle apps".

Få søgeresultater på et andet sprog

Hvis du vil søge på et andet sprog, skal du først tilføje et nyt sprog.

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Tryk på Vælg et andet sprog for Søgning under "Sprog".
  4. Vælg et sprog.
  5. Søg efter noget, og tryk derefter på .
  6. Over søgefeltet skal du trykke på det sprog, du vil have resultater på.

Administrer dine indstillinger for Google Go

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg en indstilling, du vil opdatere:
    • Baggrund: Tilpas din baggrund.
    • Sprog: Skift sproget i appen, eller tilføj et andet sprog for Søgning.
    • Data: Brug Lite-tilstand til at vise grundlæggende websider og gemme data.
    • Konto: Skift til en anden Google-konto, administrer din søgehistorik og anden aktivitet forbundet med din Google-konto.
    • Notifikationer: Hvis du søger offline eller har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du få notifikationer, når en webside er indlæst, eller når søgeresultaterne er klar.
    • Beskyttet søgning: Filtrér stødende søgeresultater fra.

Slet din Web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Go Google Go på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Under "Konto" skal du trykke på Min aktivitet.
  4. Over din historik skal du trykke på Slet pilen og derefter Slet al aktivitet.

Se, hvordan du administrerer og sletter din søgehistorik.