Trobar pàgines web, imatges i altres continguts mitjançant l'aplicació Google Go

Trobeu pàgines web, imatges i altres continguts mitjançant l'aplicació Google Go. Aquesta aplicació funciona amb rapidesa en una gran varietat de dispositius i de connexions a Internet.

Google Go és l'aplicació de cerca predeterminada als dispositius Android Go.

Comprovar si teniu la darrera versió de l'aplicació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Toqueu Actualitza. Si es mostra "Instal·lada", vol dir que ja teniu la darrera versió instal·lada.

Cercar pàgines web, imatges, GIF i altres continguts

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.

2. Toqueu una categoria, com ara Cerca, Imatges o GIF.

3. Feu una cerca i després toqueu Ves-hi.

Fer cerques amb la veu

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la barra de cerca, toqueu el micròfon Micròfon.
  3. Digueu la consulta de cerca.

Per fer una cerca per veu a la pàgina d'inici, toqueu Cerca per veu.

Llegir text, sentir-lo i cercar-lo amb Lens Go

Amb la funció Lens Go de Google Go, podeu utilitzar la càmera del telèfon per traduir paraules escrites, sentir-les en l'idioma d'origen i cercar frases semblants al web.

Traduir el text d'una foto

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la dreta de la barra de cerca o a la secció "Aplicacions principals", toqueu Lens Google Lens.
  3. Feu una foto de les paraules que vulgueu entendre.
  4. Quan Lens hagi processat la imatge, toqueu Tradueix .

L'opció Tradueix  utilitza de manera predeterminada l'idioma que hàgiu triat a Go.

Consell: a la part superior dreta, podeu canviar l'idioma de traducció tocant Més Mési després Canvia l'idioma de traducció.

Sentir el text d'una imatge

Quan Lens Go hagi interpretat el text d'una imatge, podeu demanar que es llegeixi en veu alta.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la dreta de la barra de cerca o a la secció "Aplicacions principals", toqueu Lens Google Lens.
  3. Feu una foto de les paraules que vulgueu sentir.
  4. Quan Lens hagi processat la imatge, aneu a la part inferior i toqueu Reprodueix .

Consell: també podeu sentir les traduccions.

Cercar informació sobre els objectes dels voltants

Quan Lens Go hagi interpretat el text d'una imatge, podeu cercar el text a Internet.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la dreta de la barra de cerca o a la secció "Aplicacions principals", toqueu Lens Google Lens.
  3. Feu una foto de les paraules que vulgueu cercar.
  4. Quan Lens hagi processat la imatge, aneu a la part inferior i toqueu Cerca Cerca.

Consell: també podeu fer una cerca amb les traduccions.

Descobrir novetats sobre els vostres interessos

Podeu obtenir informació actualitzada sobre els vostres interessos, com ara el programa de televisió que més us agrada o el vostre equip esportiu preferit.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Discover Icona de Discover o feu lliscar la pantalla d'inici cap a la dreta.

Canviar altres opcions de configuració

Afegir o suprimir aplicacions i llocs web

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2.  Afegiu o suprimiu una aplicació o un lloc web, o bé canvieu-ne la posició:
    •  Afegir
    1.  A "Aplicacions", toqueu el signe més .
    2.  Cerqueu la vostra aplicació preferida i manteniu-la premuda. L'aplicació s'afegirà a la pantalla d'inici.
    •  Suprimir
    1. ​ A la pantalla d'inici, cerqueu l'aplicació que vulgueu suprimir.
    2.  Manteniu premuda la icona de l'aplicació i després Suprimeix.

Per trobar més llocs web i aplicacions, feu lliscar la pantalla d'inici cap a l'esquerra i toqueu una categoria a la part superior de la pàgina "Totes les aplicacions".

Obtenir resultats de cerca en un altre idioma

Per fer cerques en un altre idioma, primer l'heu d'afegir.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Configuració Configuració.
  3. A "Idiomes", toqueu Tria un segon idioma per a la Cerca.
  4. Trieu un idioma.
  5. Feu una cerca i després toqueu Ves-hi.
  6. A sobre de la barra de cerca, toqueu l'idioma en què vulgueu veure els resultats.

Gestionar la configuració de Google Go

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Configuració .
  3. Trieu l'opció de configuració que vulgueu actualitzar:
    • Fons de pantalla: personalitzeu el fons de pantalla.
    • Idiomes: canvieu l'idioma de l'aplicació o afegiu un segon idioma a la Cerca.
    • Dades: feu servir el mode bàsic per mostrar les pàgines web amb elements bàsics i estalviar dades.
    • Compte: canvieu a un altre Compte de Google i gestioneu l'historial de cerca i altres activitats del compte.
    • Notificacions: si esteu fent cerques sense connexió o teniu problemes per connectar-vos a la Wi-Fi, podeu rebre notificacions quan s'hagi carregat una pàgina web o quan els resultats de cerca estiguin a punt.
    • SafeSearch: filtreu els resultats de cerca que mostrin contingut explícit.

Suprimir l'Activitat al web i en aplicacions

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Configuració .
  3. A "Compte", toqueu La meva activitat.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més  Suprimeix els resultats.
  5. Toqueu Suprimeix.

Obteniu informació sobre com podeu suprimir l'activitat.

Articles relacionats