Trobar pàgines web, imatges i més a Google Go

Trobeu pàgines web, imatges i altres continguts mitjançant Google Go. Aquesta aplicació funciona amb rapidesa en una gran varietat de dispositius i de connexions a Internet.

Google Go és l'aplicació de cerca predeterminada per a Android Oreo (edició Go).

Comprovar si teniu la darrera versió de l'aplicació

1. Al telèfon, aneu a la pàgina de Google Go a Play Store.
  2. Toqueu Actualitza. Si veieu "Instal·lada", vol dir que ja teniu la darrera versió instal·lada.

Obtenir resultats de cerca en un altre idioma

Per fer cerques en un altre idioma, primer cal afegir-lo.

1. A la part superior, toqueu Configuració .
  2. A "Idiomes", toqueu Tria un segon idioma per a la Cerca.

Podeu cercar pàgines web, imatges, GIF i molt més.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Toqueu una categoria, com ara Cerca, Imatges o GIF.
  3. Feu una cerca toqueu Go.
  4. A sobre de la barra de cerca, toqueu l'idioma en què vulgueu veure els resultats.

Cercar amb la veu

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la barra de cerca, toqueu el micròfon Micròfon i a continuació digueu la consulta de cerca.

També podeu fer una cerca per veu tocant "Cerca per veu" a la pàgina d'inici.

Afegir o suprimir aplicacions i llocs web

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. Afegiu o suprimiu una aplicació o un lloc web, o bé canvieu-ne la posició:
    • Afegir: a "Aplicacions", toqueu Afegeix . Cerqueu la vostra aplicació preferida i, a continuació, manteniu-la premuda. L'aplicació s'afegirà a la pantalla d'inici.
    • Suprimir: a la pantalla d'inici, manteniu premuda la icona de l'aplicació i, a continuació, toqueu Suprimeix.

Podeu trobar més llocs web i aplicacions fent lliscar el dit cap a l'esquerra a la pantalla d'inici i tocant una categoria a la part superior de la pàgina Totes les aplicacions.

Descobrir novetats sobre els vostres interessos

Podeu obtenir informació actualitzada sobre els vostres interessos, com ara la sèrie de televisió que més us agrada o el vostre equip esportiu preferit.

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior, toqueu Discover Icona de Discover o feu lliscar el dit cap a la dreta des de la pantalla d'inici.

Gestionar la configuració de Google Go

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Configuració .
  3. Trieu la configuració que vulgueu actualitzar:
    • Fons de pantalla: personalitzeu el fons de pantalla.
    • Idiomes: canvieu l'idioma de l'aplicació o afegiu un segon idioma a la Cerca.
    • Dades: feu servir el mode bàsic per mostrar les pàgines web amb elements bàsics i estalviar dades.
    • Compte: canvieu a un altre Compte de Google i gestioneu l'historial de cerca i altres activitats del compte.
    • Notificacions: si esteu fent cerques sense connexió o teniu problemes per connectar-vos a la Wi-Fi, podeu rebre notificacions quan s'hagi carregat una pàgina web o quan els resultats de cerca estiguin a punt.
    • SafeSearch: filtreu els resultats de cerca que mostrin contingut explícit.

Suprimir l'Activitat al web i en aplicacions

1. Obriu l'aplicació Google Go Google Go.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Configuració .
  3. A "Compte", toqueu La meva activitat.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més  Suprimeix els resultats.
  5. Toqueu Suprimeix.

Obteniu més informació sobre com podeu suprimir la vostra activitat.

Articles relacionats