Google instellen als uw startpagina

U kunt snel naar Google gaan zodra u uw browser opent door Google in te stellen als uw startpagina. Hier volgen instructies voor veelgebruikte browsers:

Google Chrome

1. Klik op het Chrome-menu Chrome-menu in de rechterbovenhoek van de browser.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Vink in het gedeelte 'Uiterlijk' het vakje naast Knop 'Startpagina' weergeven aan. Wanneer het vakje is aangevinkt, wordt eronder een webadres weergegeven.
  4. Klik op Wijzigen.
  5. Klik op Deze pagina openen en voer [www.google.nl/] in het tekstvak in.
  6. Klik op OK.

Internet Explorer 6 of hoger

1. Klik op Extra in de menubalk boven aan de browser.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Klik op het tabblad Algemeen.
  4. Ga naar het gedeelte 'Startpagina' en voer [//www.google.nl] in het tekstvak in.
  5. Klik op OK.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, start u de browser opnieuw op om uw nieuwe startpagina weer te geven.

Firefox 7.1 of hoger

1. Open de browser en ga naar www.google.nl.
  2. Klik op het pictogram links van het webadres, sleep dit naar de startpaginaknop rechtsboven in de browser en laat los.
  3. Klik op Ja.

Safari 3.0 of hoger (Mac OS X)

1. Open de browser en klik op het menu Safari > Voorkeuren
  2. Klik op het tabblad Algemeen.
  3. Ga naar het gedeelte 'Startpagina', voer [www.google.nl] in het tekstvak in en druk op Enter.

Staat uw browser er niet bij? Raadpleeg de helpdocumentatie van uw browser voor informatie over het instellen van de startpagina. Wellicht wilt u ook Google instellen als uw standaard zoekmachine.