Geavanceerd zoeken

Met de pagina 'Geavanceerd zoeken' kunt u zoekresultaten voor complexe zoekopdrachten verder toespitsen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar sites die in de afgelopen 24 uur zijn geüpdatet of naar afbeeldingen in zwart-wit.

Geavanceerd zoeken

1. Ga naar de pagina 'Geavanceerd zoeken'.
  2. Voer uw zoektermen in het gedeelte 'Pagina's vinden met' in.
  3. Kies de filters die u wilt gebruiken in het gedeelte 'Verfijn vervolgens uw zoekresultaten op'. U kunt een of meer filters gebruiken.
  4. Klik op Geavanceerd zoeken.
Tip: U kunt ook veel van deze filters in het gewone zoekvak invoeren met behulp van zoekoperators.

Beschikbare filters van 'Geavanceerd zoeken'

Websites
  • Taal
  • Regio
  • Laatste update
  • Site of domein
  • Waar de zoektermen op de pagina worden weergegeven
  • SafeSearch
  • Leesniveau
  • Bestandstype
  • Gebruiksrechten (pagina's vinden die u mag kopiëren)
Afbeeldingen
  • Formaat
  • Beeldverhouding
  • Kleur
  • Type (gezicht, animatie etc.)
  • Site of domein
  • Bestandstype
  • SafeSearch
  • Gebruiksrechten (afbeeldingen vinden die u mag kopiëren)
Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie is Google Zoeken-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar hieronder feedback over de pagina.