Canviar la configuració de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració de l'aplicació Google, com ara els paràmetres de la cerca per veu, les cerques anteriors, SafeSearch i les notificacions. Les opcions de configuració disponibles poden variar en funció del dispositiu i de la versió de l'aplicació.

Obrir el menú de configuració

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració i, a continuació, Cerca Cerca.
  3. Cerqueu una opció de configuració.

Opcions de configuració que podeu canviar

General
  • Completa automàticament amb tendències de cerca: trieu si voleu obtenir tendències de cerca quan utilitzeu l'aplicació Google.
  • Traductor de Google: quan l'activeu, l'aplicació Google oferirà la possibilitat d'utilitzar-lo per traduir les pàgines escrites en altres idiomes.
  • Discover: rebeu històries relacionades amb els vostres interessos a l'aplicació Google.
  • Configuració de la cerca: podeu canviar opcions de configuració com ara els resultats personals, la regió i l'idioma. Més informació:
    • Resultats personals: en funció de la resta d'opcions de configuració, podeu obtenir resultats personals d'altres productes que utilitzeu, com ara Gmail. Per exemple, podeu cercar informació sobre els vols que teniu programats o les vostres reserves en restaurants.
    • Regió dels resultats de la cerca: trieu una regió per als resultats de la cerca.
    • Idioma dels resultats de la cerca: trieu un idioma per als resultats de la cerca.
  • Reprodueix automàticament previsualitzacions de vídeo: pot ser que els vídeos comencin a reproduir-se automàticament sense so. Podeu activar o desactivar aquestes previsualitzacions de vídeo que es reprodueixen automàticament. També podeu canviar quan es reproduiran: amb Wi‑Fi o amb dades mòbils.
  • Dreceres de Siri: accediu ràpidament a les vostres funcions preferides de Google, com ara la Cerca, quan digueu "Cerca amb Google" o "Tradueix amb Lens".
  • Aplicacions predeterminades: trieu quines aplicacions s'han d'utilitzar quan s'obrin els resultats de la cerca.
Notificacions
Podeu canviar les notificacions de la meteorologia, dels temes que seguiu i de la informació sobre els vols, entre d'altres. Al costat d'una notificació, desactiveu l'opció de configuració.
Amagar els resultats explícits Veu i Assistent

Canvieu les opcions de configuració que s'utilitzen quan feu cerques o quan dueu a terme alguna acció mitjançant la veu.

• Idioma: l'idioma que trieu en aquesta opció s'aplicarà a totes les cerques per veu que feu. Si voleu, pot ser diferent de l'idioma de visualització del vostre dispositiu.
  • Resultats enunciats: trieu si voleu que les respostes a les cerques que feu es reprodueixin en veu alta.
  • Cerca per veu en dispositius Bluetooth: si aquesta opció de configuració està activada i teniu connectats auriculars Bluetooth amb micro, podeu dur a terme accions o cerques per veu.
  • Paraula d'activació "Ok Google": decidiu si voleu que en dir "Ok Google" s'activi una cerca per veu des de qualsevol lloc de l'aplicació. L'opció de configuració d'"Ok Google" només està disponible en dispositius iPhone 4s i iPad 2, i versions posteriors.
Emplenament automàtic
Important: aquesta funció no està disponible en tots els països ni en tots els idiomes.
L'emplenament automàtic desa i emplena la contrasenya i la informació de pagament dels formularis de pàgines web automàticament amb les dades desades al Compte de Google. Per activar Emplenament automàtic:
  1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i després Configuració i després Emplenament automàtic.
  3. Activeu l'opció Emplenament automàtic amb Google.
Privadesa i seguretat

Ubicació

L'aplicació Google no actualitza l'historial d'ubicacions ni a l'iPhone ni a l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions a la cronologia de Google Maps.

Historial

• Historial d'aplicacions: les cerques que feu mentre utilitzeu l'aplicació Google es desen a l'historial del dispositiu que estigueu fent servir. Podeu suprimir les cerques fetes a l'aplicació Google corresponents al dispositiu que esteu utilitzant. Aquesta acció no esborrarà les cerques que hàgiu fet en altres dispositius o ordinadors.
  • Historial de cerques de Gboard: inclou les cerques fetes des del teclat. Per suprimir l'historial de cerques de Gboard, toqueu Esborra.
  • Galetes: suprimiu les galetes de l'aplicació Google al dispositiu que estigueu utilitzant. Aquesta acció no esborrarà les galetes d'altres aplicacions ni dels navegadors per a mòbils, com ara Chrome o Safari.

Identificador d'ús de Google

S'envia un identificador únic amb informació sobre l'ús que feu del producte de Google per ajudar a millorar els serveis de Google per a tothom. Aquest identificador únic no està associat al vostre Compte de Google ni s'utilitza per identificar-vos. Toqueu Restableix l'identificador d'ús de Google.

Activar Face ID al mode d'incògnit

Utilitzeu Face ID per confirmar la vostra identitat quan torneu a una sessió d'incògnit al cap de 15 minuts.

Dades de diagnòstic

Per ajudar-nos a millorar els nostres productes i serveis per a tothom, podeu permetre a l'aplicació Google enviar-nos informació sobre com la feu servir i com funciona.

Per exemple, ens pot enviar informació com la següent:

• Dades dels bloquejos o d'altres problemes de l'aplicació Google.
  • Quines altres aplicacions teniu al dispositiu.
  • La qualitat i la durada de les connexions a la xarxa (per exemple, amb dades mòbils, Wi‑Fi o Bluetooth).
Si l'opció Activitat al web i en aplicacions addicional està activada, aquesta informació es desarà al compte. Podeu consultar-la i suprimir-la a La meva activitat. Tota la informació es fa servir d'acord amb la política de privadesa de Google.
Compte

Suprimir el Compte de Google de l'aplicació Google

Important: si suprimiu un Compte de Google del dispositiu, el compte se suprimirà de totes les aplicacions i serveis de Google del dispositiu.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  3. Toqueu un Compte de Google i, a continuació, Suprimeix el compte.

Suprimir el Compte de Google

Obrir l'aplicació Google a l'iPhone o l'iPad

Per fer cerques encara més de pressa, afegiu el widget de l'aplicació Google a la pantalla d'inici per accedir ràpidament a la Cerca de Google, a Lens, a la cerca per veu i al mode d'incògnit. Afegiu l'aplicació Google al Dock per accedir-hi des de qualsevol de les pantalles d'inici.

Afegir el widget de l'aplicació Google a la pantalla d'inici

Important: aquesta funció només està disponible per a iPhone a iOS 14 o versions posteriors, i en dispositius iPadOS 14 o versions posteriors. Per a iPad, el widget de l'aplicació Google només està disponible en mode horitzontal.

Si heu instal·lat l'aplicació Google recentment, és possible que l'hàgiu d'obrir perquè el widget es mostri a la galeria de widgets.

Per afegir el widget de l'aplicació Google, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, manteniu premuda la pantalla d'inici.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Afegir Add.
  3. Cerqueu l'aplicació Google i toqueu-la.
  4. Per seleccionar la mida del widget, llisqueu cap a la dreta o cap a l'esquerra.
  5. Toqueu Afegir un widget.
  6. Col·loqueu el widget a la pantalla d'inici i, a la part superior dreta, toqueu Fet.
Afegir l'aplicació Google a la visualització Avui
  1. A la pantalla d'inici del dispositiu iPhone o iPad, llisqueu cap a la dreta fins que trobeu una llista de widgets.
  2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Editar.
  3. A "Més widgets", toqueu Afegir , al costat de l'aplicació Google.
    • A iOS 14 i versions posteriors, toqueu Personalitzar, a la part inferior.
  4. A la part superior dreta, toqueu Fet.
Afegir l'aplicació Google al Dock

Per obrir fàcilment l'aplicació Google més tard, podeu seguir aquests passos per afegir-la al Dock:

1. A la pantalla d'inici, manteniu premuda l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Toqueu Editar pantalla d'inici.
    • Si el Dock està ple: per alliberar espai a l'aplicació Google, arrossegueu una aplicació acoblada a la pantalla d'inici.
  3. Arrossegueu l'aplicació Google Aplicació Google al Dock.
  4. Premeu el botó d'inici o toqueu Fet.