Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Canviar la configuració de l'aplicació Google

Podeu canviar la configuració de l'aplicació Google, com ara les opcions de la cerca per veu, de les cerques anteriors, de SafeSearch i de les notificacions. Algunes opcions de configuració de l'aplicació Google es basen en la configuració del dispositiu, com ara el tema fosc.

Obrir el menú de configuració

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i després Configuració i després Cerca Cerca.
  3. Cerqueu una opció de configuració.

Opcions de configuració que podeu canviar

General
  • Completa automàticament les cerques del moment: trieu si voleu obtenir cerques del moment quan utilitzeu l'aplicació Google.
  • Traductor de Google: quan l'activeu, l'aplicació Google oferirà la possibilitat d'utilitzar-lo per traduir les pàgines escrites en altres idiomes.
  • Discover: obteniu històries relacionades amb els vostres interessos a l'aplicació Google.
  • Configuració de la cerca: podeu canviar opcions de configuració com ara la regió i l'idioma.
    • Resultats personals: en funció de la resta d'opcions de configuració, podeu obtenir resultats personals d'altres productes que utilitzeu, com ara Gmail. Per exemple, podeu cercar informació sobre els vols que teniu programats o les vostres reserves en restaurants.
    • Personalització de la cerca: activeu aquesta opció perquè Google us ofereixi recomanacions i resultats més rellevants basats en les cerques que feu amb la sessió tancada.
    • Regió dels resultats de la cerca: trieu una regió per als resultats de la cerca.
    • Idioma dels resultats de la cerca: trieu un idioma per als resultats de la cerca.
  • Reprodueix automàticament previsualitzacions de vídeo: pot ser que els vídeos comencin a reproduir-se automàticament sense so. Podeu activar o desactivar aquestes previsualitzacions de vídeo que es reprodueixen automàticament. També podeu canviar quan es reproduiran: amb Wi‑Fi o amb dades mòbils.
  • Dreceres de Siri: accediu ràpidament a les vostres funcions preferides de Google, com ara la Cerca, quan digueu "Cerca amb Google" o "Tradueix amb Lens".
  • Aplicacions predeterminades: trieu quines aplicacions s'han d'utilitzar quan s'obrin els resultats de la cerca.
Notificacions
Podeu canviar les notificacions del temps, dels temes que seguiu i de la informació actualitzada sobre els vols, entre altres funcions. Al costat d'una notificació, activeu o desactiveu l'opció de configuració. Obteniu informació sobre com podeu canviar les notificacions de Google.
Amagar els resultats explícits Resultats personals

Podeu triar si voleu obtenir resultats personals a la Cerca basats en la informació del vostre Compte de Google. Els resultats personals a la Cerca poden ser:

Veu i Assistent

Canvieu les opcions de configuració que s'utilitzen quan feu cerques o quan dueu a terme alguna acció mitjançant la veu.

• Idioma: l'idioma que trieu en aquesta opció s'aplicarà a totes les cerques per veu que feu. Si voleu, pot ser diferent de l'idioma de visualització del vostre dispositiu.
  • Resultats enunciats: trieu si voleu que les respostes a les cerques que feu es reprodueixin en veu alta.
  • Cerca per veu en dispositius Bluetooth: si aquesta opció de configuració està activada i teniu connectats auriculars Bluetooth amb micro, podeu dur a terme accions o cerques per veu.
Emplenament automàtic
Important: aquesta funció no està disponible en tots els països ni en tots els idiomes.

Als formularis de pàgines web, la funció Emplenament automàtic desa i emplena la contrasenya i la informació de pagament amb les dades desades al vostre Compte de Google. Aquesta funció també desa les dades de l'adreça al dispositiu.

Per activar o desactivar Emplenament automàtic:

1. Obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Emplenament automàtic.
  3. Toqueu Emplenament automàtic de Google.

Per gestionar la informació d'Emplenament automàtic, toqueu Gestiona les adreces, Formes de pagament o Contrasenyes i, a continuació, seleccioneu la informació que voleu canviar o suprimir.

Consell: amb la funció Emplenament automàtic, també podeu crear i desar contrasenyes segures. Quan un lloc web us demana una contrasenya nova, Emplenament automàtic us en suggereix una. Per desar la contrasenya, toqueu Utilitza la contrasenya suggerida. Per crear la vostra pròpia contrasenya, toqueu Cancel·la.

Privadesa i seguretat

Ubicació

L'aplicació Google no actualitza l'historial d'ubicacions a l'iPhone ni a l'iPad. Obteniu informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Historial

Identificador d'ús de Google

S'envia un identificador únic amb informació sobre l'ús que feu del producte de Google per ajudar a millorar els serveis de Google per a tothom. Aquest identificador únic no està associat al vostre Compte de Google ni s'utilitza per identificar-vos. Toqueu Restableix l'identificador d'ús de Google.

Activar Face ID al mode d'incògnit

Utilitzeu Face ID per confirmar la vostra identitat quan torneu a una sessió d'incògnit al cap de 15 minuts.

Dades de diagnòstic

Per ajudar-nos a millorar els nostres productes i serveis per a tothom, podeu permetre a l'aplicació Google enviar-nos informació sobre com la feu servir i com funciona.

Ens pot enviar informació com la següent:

• Dades dels bloquejos o altres problemes de l'aplicació Google.
  • Quines altres aplicacions teniu al dispositiu.
  • La qualitat i la durada de les connexions a la xarxa (per exemple, amb dades mòbils, Wi‑Fi o Bluetooth).
Si teniu activada l'opció addicional Activitat al web i en aplicacions, aquesta informació es desarà al vostre compte. Podeu consultar-la i suprimir-la a La meva activitat. Tota la informació es fa servir d'acord amb la política de privadesa de Google.
Compte

Suprimir el Compte de Google de l'aplicació Google

Important: si suprimiu un Compte de Google del dispositiu, el compte se suprimirà de totes les aplicacions i serveis de Google del dispositiu.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i després Gestiona comptes en aquest dispositiu.
  3. Toqueu un Compte de Google i després Suprimeix el compte.

Suprimir el Compte de Google