Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Corregir problemes de SafeSearch

Si teniu problemes amb SafeSearch, seguiu els passos següents per corregir-los.

Comprovar si l'opció SafeSearch està bloquejada

L'administrador del compte, del dispositiu o de la xarxa pot establir en "Filtra" l'opció de configuració de SafeSearch i bloquejar-la.

Podeu comprovar si la configuració de SafeSearch està bloquejada a google.com/safesearch. Si ho està, veureu un cadenat a la part superior dreta. Trobareu més informació sobre com es gestiona l'opció de configuració a continuació.

Consell: si la configuració de SafeSearch no està bloquejada, inicieu la sessió al vostre Compte de Google. Això serveix per desar i aplicar les preferències de SafeSearch.

Obteniu informació sobre per què es pot bloquejar l'opció SafeSearch.

Si no podeu canviar la configuració de SafeSearch, és possible que sigui per algun dels motius següents:

• Pot ser que el dispositiu o la xarxa a què us heu connectat hagi bloquejat SafeSearch.
    • El filtratge de SafeSearch es pot integrar en els elements següents:
      • Xarxes Wi‑Fi públiques.
      • Configuració de protecció familiar del sistema operatiu.
      • Programari antivirus. En aquests casos, és possible que aquesta configuració substitueixi l'opció SafeSearch individual. Contacteu amb el vostre proveïdor d'Internet o amb l'administrador de la xarxa per obtenir-ne més informació.
  • És possible que el vostre pare, mare o tutor hagi bloquejat SafeSearch.
    • Si el vostre compte o dispositiu es gestionen amb Family Link, pot ser que defineixin preferències per al compte a Google Family Link.
    • Pregunteu al vostre pare, mare o tutor sobre la configuració del vostre compte.
  • És possible que el vostre centre educatiu o la vostra organització hagi bloquejat SafeSearch.
    • Si teniu un compte de Google Workspace for Education, l'administrador del centre educatiu definirà la configuració de SafeSearch.
    • Contacteu amb l'administrador del centre educatiu o de l'organització per obtenir-ne més informació.
  • Pot ser que la configuració de seguretat del navegador hagi bloquejat SafeSearch.
    • Es poden utilitzar paràmetres d'URL, com ara safe=active, per forçar el filtratge, el desenfocament o la desactivació d'una opció de configuració.
    • Comproveu la barra d'adreces, la configuració del navegador i les extensions.

Informació sobre per què veieu contingut inadequat quan SafeSearch està activat

SafeSearch filtra els resultats explícits, com ara contingut per a adults o amb violència gràfica, per evitar que es mostrin als resultats de cerca. Tot i que cap filtre és 100% precís, activar aquesta opció us ajudarà a evitar el contingut explícit quan feu una cerca.

SafeSearch no està dissenyat per filtrar el contingut explícit que té un valor artístic, educatiu, històric, documental o científic significatiu.

Si SafeSearch està activat, però continueu veient imatges o llocs web amb contingut explícit, feu-nos-ho saber.

Informar d'un lloc web Informar d'una imatge

Si trobeu una imatge de la qual voleu informar quan cerqueu a images.google.com:

Ordinador

1. A la pàgina de resultats d'imatges, feu clic a la imatge de la qual voleu informar.
  2. A la part superior dreta de la imatge, feu clic a Més Més i, a continuació, Informa d'aquest resultat.

Telèfon o tauleta

1. A la pàgina de resultats d'imatges, toqueu la imatge de la qual voleu informar.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Informa d'aquest resultat.
Informar d'un anunci amb contingut explícit
Si SafeSearch està activat, però continueu veient anuncis explícits als resultats de cerca, feu-nos-ho saber.

Per què l'opció SafeSearch es desactiva sola

Si permeteu les galetes, SafeSearch hauria de mantenir la configuració.

Si suprimiu les galetes i no teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google, és possible que l'opció SafeSearch es restableixi.

Consell: per desar i aplicar les preferències de SafeSearch en tots els dispositius i sessions de navegació, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.

Informació sobre per què SafeSearch filtra de manera incorrecta el vostre lloc web

Si sou un creador de contingut o el propietari d'un lloc web i teniu cap problema amb la manera com SafeSearch filtra el vostre lloc web, obteniu informació sobre com podeu optimitzar el lloc web per a SafeSearch.

Si sou un anunciant de Google i teniu preguntes sobre com Google filtra els vostres anuncis, podeu contactar amb l'equip d'assistència de Google Ads.