Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tips voor mobiele zoekopdrachten

Here are the most popular tips for doing Google searches on your phone or tablet.

Download de Google-app
Download de Google-app voor Android of iPhones en iPads.

Zoek met je stem
Praat tegen je apparaat om op Google te zoeken.

Schrijf je zoekopdracht met de hand
Gebruik je vinger om je zoekterm te schrijven.

Zoek naar afbeeldingen
Filter de resultaten om alleen afbeeldingen weer te geven.

Beheer je eerdere zoekopdrachten
Vind zoekopdrachten die je eerder hebt uitgevoerd en verwijder opdrachten die je niet meer wilt bewaren.

Update je locatie
Als je je locatie updatet, krijg je lokale resultaten, zoals winkels en tankstations in de buurt.

Vermijd expliciete afbeeldingen
Zet SafeSearch aan om expliciete resultaten uit je zoekresultaten te filteren.

Note: Some features aren't available for all languages and devices.