Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Aanbevelingen op je tablet aanpassen

Krijg handige aanbevelingen voor films en tv-series door naar de Discover-feed op je tablet te swipen. Met app-aanbevelingen hoef je niet door meerdere apps te browsen om te bepalen wat je wilt kijken. Je kunt kiezen welke apps waar een abonnement voor nodig is, moeten worden opgenomen en daarna door gepersonaliseerde aanbevelingen voor content browsen in de Discover-feed op je tablet.

Apps kiezen waarvoor je aanbevelingen wilt krijgen

Zo voeg je apps toe aan de lijst met aanbevelingen:

1. Tik op je tablet bovenaan het startscherm op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen .
  3. Tik op Personalisatie.
  4. Tik op App-aanbevelingen.
  5. Kies voor welke streaming-apps je aanbevelingen wilt krijgen:
    • Als je aanbevelingen van een app wilt aanzetten, selecteer je de app in de lijst.
    • Wil je aanbevelingen van een app uitzetten, deselecteer de app dan in de lijst.

Aanbevolen content bekijken

Je krijgt aanbevelingen voor de streamingservices die je hebt gekozen, ongeacht je abonnementsstatus.

Als je content van een streaming-app wilt bekijken, doe je het volgende:

1. Installeer de streaming-app op je tablet.
  2. Zorg dat je een actief serviceabonnement hebt.
  3. Log in op je streamingaccount.

Hoe gepersonaliseerde videoaanbevelingen werken

Aanbevelingen van Google kunnen zijn gebaseerd op:

• De apps voor videostreaming die je hebt geïnstalleerd of geselecteerd in je instellingen
  • Je entertainmentgerelateerde zoekopdrachten op Google Zoeken en via de Google Assistent
  • Web- en app-activiteit die aan je Google-account is gekoppeld