Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Alternativ för innehållsborttagning utanför Google Sök

Google tar bort innehåll som bryter mot våra produkt- och innehållspolicyer från sökresultaten. Om du vill få innehåll som inte bryter mot våra policyer borttaget från sökresultaten finns det andra alternativ.

Ta bort innehåll från källan

I allmänhet är det bästa alternativet att ta bort innehållet från källan.

Kontakta webbplatsägaren

Vi kan förhindra att innehåll visas i våra sökresultat, men vi kan inte ta bort det från webbplatsen där det lagts upp. Personen som äger webbplatsen kontrollerar den. Det bästa sättet att få innehåll borttaget på är att kontakta webbplatsens ägare. Läs mer om hur du kontaktar en webbplatsägare.

Ta bort innehåll från din egen webbplats

Om bilden finns på din webbplats läser du mer om hur du blockerar ditt innehåll från Googles sökresultat.

Ta bort innehåll som har laddats upp på en plattform för sociala medier

De flesta plattformar för sociala medier har hjälpresurser där det framgår vilken policy de har för att ta bort bilder, integritetspolicy för bilder och kontoåterställningsprocesser.

Läs mer om hur du tar bort webbresultat från Google Sök.