Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sisällön poistovaihtoehdot Google Haun ulkopuolella

Google poistaa hakutuloksista sisällön, joka on tuote- ja sisältökäytäntöjen vastaista. Jos haluat hakutuloksista poistettavan sisältöä, joka ei riko käytäntöjä, käytössäsi voi olla muita vaihtoehtoja.

Sisällön poistaminen lähteestä

Yleensä paras vaihtoehto on poistaa sisältö sen lähteestä.

Yhteyden ottaminen verkkosivuston omistajaan

Vaikka voimme estää sisällön näkymisen hakutuloksissamme, emme voi poistaa sisältöä sitä isännöiviltä verkkosivustoilta. Sitä hallitsee sivuston omistava henkilö. Jos haluat sisällön poistettavan, paras vaihtoehto on ottaa yhteyttä sivuston omistajaan. Näin otat yhteyttä verkkosivuston omistajaan.

Sisällön poistaminen omalta sivustolta

Jos kuva on omalla sivustollasi, lue, miten voit estää oman sisällön näkymisen Googlen hakutuloksissa.

Sosiaalisen median alustalle ladatun sisällön poistaminen

Useimmilla sosiaalisen median alustoilla on ohjemateriaaleja kuvien poistokäytännöistä, sisällön yksityisyydestä ja tilin palautusprosesseista.

Katso, miten voit poistaa verkkotuloksia Google Hausta.