Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Valgmuligheder for fjernelse af indhold uden for Google Søgning

Google fjerner indhold, der overtræder vores produkt- og indholdspolitikker, fra søgeresultaterne. Hvis der er indhold, som du gerne vil have fjernet fra søgeresultaterne, men som ikke overtræder vores politikker, kan du muligvis få det fjernet ved hjælp af forslagene nedenfor.

Fjern indhold ved at gå til kilden

Generelt er din bedste mulighed at fjerne indhold ved at gå til kilden.

Kontakt websiteejeren

Vi kan forhindre indhold i at blive vist i vores søgeresultater, men vi kan ikke fjerne det fra de websites, der hoster det. Den person, der ejer websitet, styrer indholdet. Hvis du vil have indholdet fjernet, er den bedste mulighed at kontakte websiteejeren. Se, hvordan du kontakter en websiteejer.

Fjern indhold fra dit eget website

Hvis billedet er på dit website, kan du se, hvordan du blokerer dit indhold, så det ikke vises i Google-søgeresultaterne.

Fjern indhold, der er uploadet til en social medieplatform

De fleste sociale medieplatforme har hjælperessourcer til deres politikker vedrørende processerne for fjernelse af billeder, beskyttelse af indhold og gendannelse af konti.

Se, hvordan du fjerner webresultater fra Google Søgning.