Kontakt webmasteren for et website

For at få fjernet indhold fra et website er det som regel nødvendigt at kontakte webmasteren, som er den person, der ejer websitet. Selv hvis du fandt indholdet ved hjælp af Google, har Google ingen kontrol over websitets indhold.

Hvorfor skal jeg kontakte webmasteren?

Selvom Google sletter websitet eller billedet fra søgeresultaterne, eksisterer siden stadig på websitet. Det betyder, at det kan findes via websitets webadresse, via deling på sociale medier eller via andre søgemaskiner.

Din bedste mulighed er at kontakte webmasteren, fordi vedkommende kan fjerne siden helt.

Bemærk! Hvis et billede eller bestemte oplysninger vises i Googles søgeresultater, betyder det blot, at oplysningerne findes på internettet. Det betyder ikke, at Google godkender disse oplysninger.

Sådan kontakter du en webmaster

Der er flere måder at kontakte ejeren af et website på:

1. Linket "Kontakt os": Find et "Kontakt os"-link, eller en e-mailadresse til webmasteren. Disse oplysninger findes ofte på websitets startside.
  2. Find kontaktoplysninger ved hjælp Whois: Du kan udføre en Whois-søgning ("hvem er?") for at finde ejeren af websitet ved hjælp af Google. Gå til google.com, og søg på whois www.eksempel.com. Du kan ofte finde webmasterens kontakt-e-mailadresse under "Registrerings-e-mailadresse" eller "Administrativ kontaktperson".
  3. Kontakt websitets hostingfirma: Whois-søgeresultater indeholder normalt oplysninger om websitets host. Hvis du ikke kan få kontakt til webmasteren, kan du prøve at kontakte websitets hostingfirma.

Hvis webmasteren allerede har foretaget de ændringer, du anmodede om på et website, der vises i vores søgeresultater, kan du anmode os om at fjerne forældede oplysninger ved at sende en anmodning om fjernelse af webside.

Katie is a Search expert and author of this help page.

Katie er ekspert i Søgning og har skrevet denne hjælpeside. Du kan give hende feedback om siden nedenfor.