Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kontakt en websiteejer

For at få fjernet indhold fra et website er det som regel nødvendigt at kontakte websiteejeren, som er den person, der ejer websitet. Selv hvis du fandt indholdet ved hjælp af Google, har Google ingen kontrol over websitets indhold.

Hvorfor skal jeg kontakte websiteejeren?

Selvom Google sletter websitet eller billedet fra søgeresultaterne, eksisterer siden stadig på websitet. Det betyder, at det kan findes via websitets webadresse, via deling på sociale medier eller via andre søgemaskiner.

Din bedste mulighed er at kontakte websiteejeren, da vedkommende kan fjerne siden helt.

Bemærk! Hvis et billede eller bestemte oplysninger vises i Googles søgeresultater, betyder det blot, at oplysningerne findes på internettet. Det betyder ikke, at Google godkender disse oplysninger.

Sådan kontakter du en websiteejer

Der er flere måder at kontakte en websiteejer på:

1. Linket "Kontakt os": Find linket "Kontakt os" eller en mailadresse til websiteejeren. Disse oplysninger findes ofte på websitets startside.
  2. Find kontaktoplysninger ved hjælp af WHOIS: Du kan foretage en WHOIS-søgning ("who is?" ("hvem er?")) på Google for at finde websiteejeren. Gå til google.com, og søg efter whois www.eksempel.dk. Mailadressen, hvor du kan kontakte websiteejeren, findes ofte under "Registrant Email" (registrantens mailadresse) eller "Administrative Contact" (administrativ kontakt).
  3. Kontakt websitets hostingfirma: WHOIS-søgeresultater indeholder normalt oplysninger om websitets host. Hvis du ikke kan kontakte websiteejeren, kan du prøve at kontakte den virksomhed, som hoster websitet.

Hvis websiteejeren allerede har foretaget de ændringer, du anmodede om, på et website, der vises i vores søgeresultater, kan du anmode os om at fjerne forældede oplysninger ved at sende en anmodning om fjernelse af webside.