Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Problemen met Google Afbeeldingen oplossen

Als afbeeldingen niet zichtbaar zijn of langzaam worden geladen als je op images.google.nl zoekt, probeer je de volgende stappen.

Zoek na elke stap een afbeelding om te kijken of het probleem is opgelost. Als het probleem is opgelost, kun je de resterende stappen overslaan.

Stap 1: Gebruik de modus voor privé browsen

Lees hoe je privé browsen aanzet in je browser:

Als het probleem hierdoor wordt opgelost: ga verder met stap 2.

Als het probleem hierdoor niet wordt opgelost: ga naar stap 3.

Stap 2: Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser

Lees hoe je het cachegeheugen en de cookies kunt wissen in je browser:

Stap 3: Zet alle werkbalken en extensies uit

Lees hoe je je extensies beheert in je browser:

Stap 4: Zet JavaScript aan

Lees hoe je JavaScript aanzet:

Meer hulp

Als deze stappen niet werken, kun je een post over het probleem in de Help-community van Google Zoeken plaatsen. Een expert kan je helpen het probleem op te lossen.

Tip: Geef in je bericht aan dat je de stappen voor probleemoplossing in dit artikel al hebt doorlopen.