Search Console ‑raportin lukeminen

Tässä ovat Search Console ‑raportin keskeisimmät osat.

Kuvakaappaus Search Consolen laskeutumissivusta (osiot numeroitu)

1. Omaisuuden valitsin. Käytä tätä omaisuuksien valitsemiseen tai uuden omaisuuden lisäämiseen. Näet sekä vahvistetut että vahvistamattomat omaisuudet (esim. jos olet lisännyt omaisuuden, mutta et ole koskaan vahvistanut sen omistajuutta tai olet menettänyt sen omistajuuden).
  2. Siirtymispalkki. Huomaa, että tämän palkin osiot ovat tiivistettäviä. Huomaa myös, että monet tämän palkin kohteet näkyvät vain, jos sinulla on dataa kyseisessä raportissa. Esimerkiksi Discover-tehokkuusraportti näkyy vain, jos sivustosi on näkynyt Discoverissa, ja Parannukset-osiossa on tiettyjä raportteja vain, jos kyseinen sivustosi rich-tulos näkynyt Googlen hakutuloksissa.
  3. Raportin nimi. Sivun loppuosa otsikon alla on joko itse raportti tai työkalu.
  4. URL-tarkastus-työkalupalkki. Lisää nykyisen omaisuuden täydellinen URL-osoite, niin näet tietoja hakemistoon lisätystä ja live-URL-osoitteesta.
  5. Ohjeita tälle sivulle. Avaa tämän sivun ohjedokumentaatio klikkaamalla kuvaketta.
  6. Käyttäjäasetukset. Kuvaketta klikkaamalla voit nähdä ja määrittää käyttäjätason asetukset, jotka vaikuttavat kaikkien omaisuuksiesi käyttökokemukseen Search Consolessa.
  7. Viestipaneeli. Klikkaa ja avaa tämän omaisuuden viestipaneeli. Jos viestikuvakkeessa näkyy numero, se kertoo lukemattomien viestien määrän. Viestit lähetetään sinulle myös sähköpostilla ollessasi omaisuuden jäsen.

Omaisuuden asetukset (ei näkyvissä). Siirtymispalkin alaosassa on AsetuksetAsetukset-kuvake omaisuustason asetuksille.