Oversigt over elementerne i en Search Console-rapport

Her er de vigtigste dele af en typisk Search Console-rapport.

Screenshot af landingssiden for Search Console med nummererede sektioner

1. Ejendomsvælgeren. Brug denne vælger til at skifte ejendom eller til at tilføje en ny ejendom. Listen over ejendomme viser både bekræftede og ikke-bekræftede ejendomme (f.eks. hvis du har tilføjet en ejendom, men aldrig har bekræftet ejerskabet eller har mistet ejerskabet).
  2. Navigationslinjen. Bemærk, at sektionerne på denne linje kan skjules. Bemærk også, at mange af punkterne på denne linje kun vises, hvis du har data i den pågældende rapport. Effektiviteten i Discover-rapporten vises f.eks. kun, hvis dit website er blevet vist i Discover, og specifikke rapporter i sektionen Forbedringer vises kun, hvis det relevante udvidede resultat for dit website er blevet vist i Googles søgeresultater.
  3. Rapportens navn. Resten af siden under navnet er selve rapporten eller værktøjet.
  4. Værktøjslinjen til undersøgelse af webadresser. Angiv en fuldt kvalificeret webadresse i den aktuelle ejendom for at se oplysninger om den indekserede og aktive webadresse.
  5. Hjælp til denne side. Klik på ikonet for at åbne hjælpedokumentationen til denne side.
  6. Brugerindstillinger. Klik på dette ikon for at se og konfigurere indstillinger på brugerniveau, der giver dig en mere personlig oplevelse i Search Console for alle dine ejendomme.
  7. Meddelelsespanel. Klik for at åbne meddelelsespanelet for denne ejendom. Et tal på ikonet angiver, hvor mange ulæste meddelelser du har. Du modtager også disse meddelelser via mail, så længe du er medlem af denne ejendom.

Ejendomsindstillinger (vises ikke). Nederst på navigationslinjen findes et ikon for Indstillinger Indstillinger, som er indstillinger på ejendomsniveau.