Over componenten

Componenten zijn kant-en-klare modules waarmee u bepaalde functies aan uw advertenties of HTML-documenten kunt toevoegen. U kunt de beschikbare componenten bekijken in het deelvenster Componenten.

Uw advertentietype of advertentieomgeving ondersteunt mogelijk niet alle componenten.

Componenttypen

Componenten zijn ingedeeld in mappen, die u kunt uitvouwen of samenvouwen door op de mapnaam te klikken. Bekijk welke componenten kunnen worden gevonden in elke map:

Een component toevoegen

Een component toevoegen aan uw project:

1. Open het deelvenster Componenten. (U moet mogelijk het menu Venster gebruiken.)
  2. Dubbelklik op de component of sleep de component naar het werkvlak, waar deze kan worden gepositioneerd als elk ander element.
  3. Pas de component aan in het deelvenster Eigenschappen. Sommige componenten hebben extra instellingen die u in een dialoogvenster kunt instellen door te dubbelklikken op de component.

Elke component heeft componentspecifieke eigenschappen en componenten kunnen worden beheerd met de gebeurtenissen in het dialoogvenster Gebeurtenissen.

Niet-ondersteunde componenten

Beperkingen van Google Ads en Google AdMob

Google Ads en AdMob ondersteunen alleen de volgende componenten:

Beperkingen voor amp-html-advertenties

Amp-html-advertenties bieden uitsluitend ondersteuning voor de volgende componenten:

Beperkingen voor videoadvertenties

Videoadvertenties ondersteunen momenteel geen componenten.

Beperkingen voor beeldadvertenties

Beeldadvertenties ondersteunen momenteel geen componenten.