Zorg dat je klaar bent om een kwijtgeraakt Wear OS-horloge te zoeken

Als je je Wear OS-horloge kwijtraakt, wil je zeker weten dat je het terug kunt vinden met Vind mijn apparaat.

Als je je horloge al kwijt bent, kun je hier lezen hoe je het kunt terugvinden.

Wat je nodig hebt

Voorwaarden:

Zorgen dat je je horloge kunt vinden

'Vind mijn apparaat' is standaard ingeschakeld wanneer je je horloge instelt.

Als je het horloge onlangs via Bluetooth of wifi met een telefoon hebt verbonden, kun je in 'Vind mijn apparaat' de laatste locatie zien waar de telefoon en het horloge waren verbonden. Als het horloge op dit moment met een telefoon is verbonden via Bluetooth of wifi, kun je in 'Vind mijn apparaat' de huidige locatie van het horloge zien.

Stap 1: Controleren of je bent ingelogd op een Google-account

Wanneer je Wear OS voor het eerst instelt op je horloge, kun je inloggen op een Google-account.Nadat je je horloge hebt ingesteld, kun je op elk gewenst moment accounts toevoegen of tussen accounts schakelen.

Stap 2: Controleren of Locatie is ingeschakeld

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingenen dan Locatie.
    Wear 2: Tik op Instellingen Instellingen en dan Connectiviteit.
  4. Zet Locatie aan.

Stap 3: Controleren of je horloge beschikbaar is op 'Vind mijn apparaat'

1. Open android.com/find op je telefoon of computer.
  2. Log in op het Google-account dat je ook gebruikt op je horloge.
  3. Als er meerdere apparaten worden weergegeven, selecteer je bovenaan het scherm je horloge.

Belangrijk: Als de bovenstaande stappen niet werken, moet je je horloge updaten.

De app 'Vind mijn apparaat' downloaden

Als je je Android-telefoon of -tablet wilt gebruiken om je Wear OS-horloge terug te vinden, installeer je de app Vind mijn apparaat app 'Vind mijn apparaat' op je Android-apparaat.