Ik krijg geen meldingen op mijn horloge

In de volgende gevallen kan deze pagina hulp bieden:

• Je horloge trilt niet als je een melding krijgt.
  • Je ziet helemaal geen meldingen.
Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.
Probeer deze stappen voor het oplossen van problemen. Check je horloge na elke stap om te kijken of de meldingen werken.

Check de bluetooth-instellingen
  1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik onder Mijn apparaten op je Wear OS-apparaat en dan Deel systeemmeldingen.
Start je telefoon en je horloge opnieuw op
Je kunt je horloge opnieuw opstarten via de app Instellingen op je horloge.
Zorg dat de theatermodus niet aanstaat op je horloge

Als de theatermodus aanstaat op je horloge, zie je geen meldingen en staat het scherm uit.

Zo zet je de theatermodus uit:

• Als je horloge een aan/uit-knop heeft: Druk op de knop.
  • Als je horloge geen aan/uit-knop heeft: Tik snel 2 keer op het scherm.

Bekijk meer informatie over de theatermodus.

Zorg dat de modus Niet storen op je telefoon uitstaat

Als je telefoon is ingesteld op Niet storen, krijgt je horloge geen meldingen van je telefoon. Zorg dat de modus Niet storen uitstaat.

1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Niet storen en zet de modus uit.
Zorg dat je meldingen op je telefoon krijgt
  1. Open de app Instellingen op je iPhone.
  2. Tik op Berichtgeving.
  3. Als de gewenste app wordt vermeld als Uit, tik je op de naam van de app en zet je Sta berichtgeving toe aan.

Als je een melding op je telefoon krijgt zonder geluid of trillen, zie je de melding nog steeds op je horloge, maar gaat het horloge niet trillen.

Zorg dat je meldingen krijgt op je vergrendelscherm

Je horloge krijgt alleen meldingen die ook op het vergrendelscherm van je telefoon worden getoond.

Je kunt dit checken in de app Instellingen van je iPhone.

Zorg dat je meldingen voor specifieke apps niet hebt uitgezet (geblokkeerd)
  1. Open de Wear OS-app Wear OS by Google op je telefoon.
  2. Scroll omlaag en tik op Meldingen.
  3. Zet de apps aan waarvan je meldingen wilt krijgen.
Check of je telefoon verbinding heeft met internet

Probeer een website, zoals news.google.com, te openen op je telefoon om te checken of je verbinding hebt.

Zorg dat je horloge is gekoppeld met je telefoon

Zorg dat bluetooth aanstaat op je iPhone en dat je iPhone zich binnen het bereik van je horloge bevindt. Als je horloge wordt ontkoppeld van je telefoon, tik je op de kaart Tikken om opnieuw te koppelen.

Voor hulp kun je meer informatie bekijken over hoe je je horloge koppelt aan je telefoon of stappen bekijken voor het oplossen van problemen met koppelen.

Tip: Je ziet het icoon Ontkoppeld niet als je horloge zich in de vliegtuigmodus bevindt. Als je horloge niet is gekoppeld, zie je op het scherm van je horloge het icoon Ontkoppeld Ontkoppelen

Als geen van deze stappen werkt, zet je je horloge terug naar de fabrieksinstellingen.

Belangrijk: Als je je horloge terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.