Afegir el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA

Important: per assegurar-te que pots validar la teva identitat, porta amb tu el document d'identitat físic segons sigui necessari. Un document d'identitat digital de Google Wallet no substitueix el document d'identitat físic.

Requisits per afegir i utilitzar el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA

• Necessites un telèfon amb Android 8 o una versió posterior.
  • Per utilitzar aquesta funció, has d'activar el Bluetooth i els dispositius propers.
  • Si vols utilitzar aquesta funció per millorar la seguretat, has de definir un bloqueig de pantalla.
  • Aquesta funció només està disponible per als permisos de conduir i els documents d'identitat estatals dels EUA als estats següents:
    • Arizona
    • Colorado
    • Geòrgia
    • Maryland

Consell: aquesta funció encara no està disponible en dispositius plegables.

Afegir el document d'identitat o el permís de conduir a Google Wallet

How to add your state ID or driver’s license to Google Wallet

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Toca Afegeix a Wallet i, a continuació, Document d'identitat.
    • Segueix les instruccions en pantalla. Fes fotos de l'anvers i el revers del document d'identitat i grava un vídeo breu on surtis. S'enviarà una foto del vídeo a l'emissor del document d'identitat perquè la verifiqui.

Consell: si no pots afegir el document d'identitat:

• No moguis el document o col·loca'l sobre una superfície plana.
  • Assegura't d'escanejar-lo en una ubicació ben il·luminada i col·loca el document sobre un fons fosc.
  • Assegura't que el codi de barres es vegi clarament. Si cal, amplia el codi de barres.

Utilitzar el document d'identitat o el permís de conduir

Per verificar la teva identitat, pots utilitzar el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA a Google Wallet en lloc de la targeta física.

Actualment, pots utilitzar el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA amb:

• L'Administració de Seguretat al Transport (TSA) dels EUA als aeroports admesos. Has de portar el document d'identitat físic segons sigui necessari.
  • Algunes aplicacions, com ara els serveis de lloguer de cotxes, accepten un permís de conduir o un document d'identitat estatal digitals a Google Wallet per verificar la identitat i l'edat.

Aviat hi haurà més opcions disponibles per utilitzar el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA.

TSA

Actualment, pots utilitzar el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA amb la TSA als aeroports admesos. Has de portar el document d'identitat físic segons sigui necessari.

Amb comunicació de camp proper (NFC)

1. Desbloqueja el telèfon.
  2. Durant uns segons, apropa la part posterior del telèfon al terminal d'NFC.
  3. Revisa la informació que es compartirà.
  4. Toca Continua si vols continuar o toca Cancel·la si no vols compartir la informació amb la TSA.
    • Per poder continuar, Google Wallet també et demanarà que t'autentiquis.
  5. Per confirmar que la informació s'hagi compartit, espera que es mostri la marca de verificació blava.

Consell: si no pots compartir el document d'identitat:

• Prova d'agafar el telèfon d'una altra manera. L'antena d'NFC del telèfon tant pot ser a la part superior com a la part inferior del dispositiu.
  • Apropa'l més al lector.
  • Durant uns segons més, apropa el telèfon al lector.

Si continues tenint problemes, utilitza el document d'identitat físic.

Amb un codi QR

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Desplaça't per trobar el document d'identitat o el permís de conduir.
  3. Toca el teu document d'identitat o permís de conduir.
  4. Permet que l'agent de la TSA escanegi el codi QR del document d'identitat.
  5. Revisa la informació que es compartirà.
  6. Toca Comparteix si vols continuar o Cancel·la si no vols compartir-la.
    • Per poder continuar, Google Wallet també et demanarà que t'autentiquis.
  7. Per confirmar que la informació s'hagi compartit, espera que es mostri la marca de verificació blava.

Consell: si el revers del permís de conduir no s'escaneja, prova de seguir els passos següents:

• No moguis el document o col·loca'l sobre una superfície plana.
  • Escaneja el document en una ubicació ben il·luminada.
  • Assegura't que el codi QR es vegi clarament. Si cal, amplia el codi QR.

Altres aplicacions

Algunes aplicacions, com ara els serveis de lloguer de cotxes, accepten un permís de conduir o un document d'identitat estatal digitals a Google Wallet per verificar la identitat i l'edat.

Si l'aplicació accepta documents d'identitat digitals amb Google Wallet, se't demanarà si vols utilitzar-lo a Google Wallet durant el procés de verificació de l'aplicació. Pots revisar la informació que es compartirà amb l'aplicació i acceptar compartir-la abans de fer-ho. Per poder continuar, Google Wallet també et demanarà que t'autentiquis.

Consell: per utilitzar el document d'identitat o el permís de conduir digitals amb altres aplicacions, segueix els passos de l'aplicació connectada, ja que varien d'una aplicació a una altra.

Google Pay

Utilitza el document d'identitat digital per verificar la teva identitat a l'aplicació Google Pay. Verifica la teva identitat a l'aplicació Google Pay.

Suprimir el document d'identitat o el permís de conduir

Important: el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA es desa localment al dispositiu. Només pots desar el permís de conduir i el document d'identitat estatal dels EUA en un sol dispositiu.

Pots suprimir el permís de conduir i el document d'identitat estatal dels EUA amb l'aplicació Google Wallet o en línia a myaccount.google.com.

Per suprimir el document d'identitat amb l'aplicació Google Wallet:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Desplaça't per trobar el document d'identitat o el permís de conduir.
  3. Toca el teu document d'identitat o permís de conduir.
  4. A la part superior dreta, toca Més More i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Per suprimir el document d'identitat en línia de manera remota:

1. Ves a myaccount.google.com.
  2. Toca Informació personal.
  3. Desplaça't fins a "Document d'identitat digital".
  4. Toca Gestiona el document d'identitat digital.
  5. Al costat del document d'identitat o el permís de conduir que vols suprimir, toca Suprimeix Delete.
  6. Confirma que vols suprimir el document d'identitat del dispositiu i del teu Compte de Google.

Corregir problemes relacionats amb el document d'identitat o el permís de conduir

L'emissor del document d'identitat l'ha rebutjat

Si l'emissor del document d'identitat el rebutja durant el procés de sol·licitud, ves al lloc web de l'Administració de Vehicles Motoritzats del Departament de Transport del teu estat per obtenir més informació. Un cop s'hagi resolt el problema, pots provar de tornar a afegir el document d'identitat.

L'emissor del document d'identitat l'ha suprimit

L'emissor del document d'identitat té el dret de suprimir-lo en qualsevol moment i a discreció seva. Ves al lloc web de l'Administració de Vehicles Motoritzats del Departament de Transport del teu estat per obtenir més informació sobre per què s'ha suprimit.

L'emissor del document d'identitat necessita més informació

Per processar la teva sol·licitud de permís de conduir o de document d'identitat estatal dels EUA, és possible que l'aplicació et notifiqui que l'emissor del document d'identitat necessita més informació. En aquests casos, has de seguir les instruccions de l'aplicació per completar la verificació addicional.

Errors de connexió del telèfon

Per mantenir actualitzats el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA, el dispositiu s'ha de connectar a Internet. Si no et connectes durant més de 30 dies consecutius, el permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA no estaran disponibles fins que el dispositiu no es torni a connectar a Internet.

Si et mudes a un altre estat

Si et mudes a un lloc on es permet l'ús aquesta funció, repeteix el procés per crear un permís de conduir o un document d'identitat estatal dels EUA nous amb el teu nou permís de conduir. En canvi, si et mudes a un lloc on no es permet, el permís de conduir o document d'identitat estatal dels EUA deixarà de funcionar quan el document d'identitat físic ja no sigui vàlid.

Si perds el telèfon

Si perds el telèfon, has de seguir les instruccions anteriors per suprimir el document d'identitat.

Privadesa dels documents d'identitat i dels permisos de conduir

En sol·licitar un document d'identitat digital a Google Wallet al telèfon, ens proporciones informació concreta, com ara fotos de l'anvers i el revers del document d'identitat i un vídeo breu on se't veu la cara.

Amb el teu consentiment, compartim la informació del teu document d'identitat i una imatge de la teva cara extreta del vídeo amb l'organisme governamental que l'ha emès, com a part de la sol·licitud de document d'identitat digital.

Només enviarem la teva sol·licitud a l'organisme governamental amb el teu consentiment.

L'agència revisarà la informació. Si la teva sol·licitud s'aprova, el permís de conduir o document d'identitat estatal dels EUA encriptats es desaran al dispositiu. Pots veure'l i gestionar-lo al dispositiu, i també controlar quan es comparteix. A més, registrem el fet que has donat el teu consentiment.

El permís de conduir o el document d'identitat estatal dels EUA es consideren passis privats. Obtén més informació sobre els passis privats.

L'ús que faci Google de les dades, incloses les que s'utilitzen amb finalitats d'anàlisi, es farà d'acord amb la política de privadesa de Google.