Åtgärda problem med andra typer av betalningar

Besök hjälpcentret för Google Pay om du har frågor eller problem med

• betalningar online eller i appen
  • betalningar för produkter och tjänster från Google
  • betalningar med autofyll i Chrome eller Android.

Om du har problem med en transaktion som har gjorts med kontaktlös betalning kan du läsa mer om hur du åtgärdar problem med kontaktlösa betalningar. Vid andra betalningsproblem följer du anvisningarna nedan.

Använda Google Pay i en app eller på en webbplats

Du kan betala säkert på alla platser där Google Pay accepteras. Läs om hur du betalar i en app eller på en webbplats.

Produkter och tjänster från Google

Besök hjälpcentret för Google Pay om du

• vill hantera återkommande betalningar och prenumerationer
  • vill läsa mer om eller åtgärda problem med betalningar för Googles produkter eller tjänster
  • har en relaterad fråga.

Bestrida en transaktion

Kontakta säljaren om du vill avbryta en kontaktlös betalning med Google Wallet.

Läs mer om hur du bestrider, rapporterar eller avbryter en betalning.

Om Autofyll

Läs om hur du automatiskt fyller i formulär med sparade uppgifter, till exempel adresser eller betalningsuppgifter.

Google Pay-saldo (endast USA)

Om du har Google Pay-appen och har frågor om Google Pay-saldot kan du läsa de här artiklarna i hjälpcentret:

Använd det här formuläret om du vill bestrida en betalning med ditt Google Pay-saldokort.