Muiden maksutapojen ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on seuraaviin aiheisiin liittyviä ongelmia tai kysyttävää, käy Google Payn ohjekeskuksessa:

• verkkomaksut tai sovelluksen sisäiset maksut
  • Googlen tuotteiden ja palveluiden maksut
  • Chromessa tai Androidissa automaattisen täytön avulla tehdyt maksut.

Jos ongelma liittyy lähimaksamiseen, lue lisää lähimaksuihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta. Jos kyseessä on muu maksuongelma, noudata seuraavia ohjeita.

Google Payn käyttäminen sovelluksissa tai sivustoilla

Voit maksaa turvallisesti kaikkialla, missä Google Pay ‑maksut käyvät. Lue lisää maksamisesta sovelluksessa tai verkkosivustolla.

Googlen tuotteet ja palvelut

Siirry Google Payn ohjekeskukseen, jos

• haluat hallita toistuvia maksuja ja tilauksia
  • haluat tietoja Googlen tuotteiden tai palveluiden maksuista tai haluat korjata niihin liittyviä ongelmia
  • sinulla on aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Tapahtuman kiistauttaminen

Jos haluat peruuttaa Google Walletin kautta tehdyn lähimaksun, ota yhteyttä kauppiaaseen.

Lue lisää maksun kiistauttamisesta ja perumisesta sekä maksusta ilmoittamisesta.

Tietoja automaattisesta täytöstä

Lue, miten voit täyttää tallennettuja tietoja (kuten osoitteita tai maksutietoja) lomakkeisiin automaattisesti.

Google Pay ‑saldo (vain Yhdysvallat)

Jos sinulla on Google Pay ‑sovellus ja sinulla on kysyttävää Google Pay ‑saldosta, tutustu näihin ohjekeskuksen artikkeleihin:

Jos haluat kiistauttaa Google Pay ‑saldokortillasi tehdyn maksun, käytä tätä lomaketta.