Køb taletid for at foretage opkald

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

Du er nødt til at købe taletid hos Google Voice for at kunne foretage betalte opkald.

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Din saldo kan ikke overstige 70,00 USD.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj taletid under Betalinger.
  4. Tryk mængden af taletid, du vil føje til din saldo, og derefter på Køb taletid.
  5. Vælg din betalingsmetode, og tryk derefter på Køb.
    Du modtager en mail, som bekræfter dit køb.
  6. (Valgfrit) Ud for Automatisk optankning skal du vælge, hvad der skal ske, når din saldo er under 2,00 USD:
    • 10 USD, 25 USD, 50 USD – Tilføj automatisk dette taletidsbeløb. Tryk på Gem, når du har valgt din betalingsmetode.
    • Giv mig besked via mail – Få en påmindelse via mail, når din saldo er lav.
    • Fra – Tilføj ikke automatisk mere taletid på din konto.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget taletid du vil købe, kan du finde opkaldstaksten for et nummer. Ud for Opkaldstakster skal du trykke på Slå op Look up og indtaste det land/område, du vil ringe til. Priserne varierer alt efter land/område og er pr. minut.

På dit kontoudtog kan du muligvis se en ekstra transaktion på 1,00 USD fra Google. Dette er en midlertidig beløbsreservation for at sikre, at dit kort er gyldigt, og at der er tilstrækkelige midler på din konto. Det er ikke et reelt gebyr, og det forsvinder igen.

Hvis der er et taletidskøb for et større beløb, du ikke har foretaget, kan du finde ud af, hvordan du rapporterer den uautoriserede debitering.

Find ud af, hvor meget et opkald koster

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Indenlandske og udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement, medmindre du foretager opkald via internettet.

Langdistancetakster

Når du ringer til en person, routes dit opkald via et tilfældigt tildelt amerikansk nummer. Hvis det routede nummers områdenummer ikke er det samme som dit områdenummer, skal du muligvis betale langdistancetakster. Hvis du rejser til et andet land/område, kan dit mobilselskab opkræve takster for udlandsopkald.

Standardtakster for airtime og sms-beskeder gælder på baggrund af dit telefonabonnement.

Internationale takster

Hvis du har et amerikansk nummer og ringer til en person, mens du besøger et andet land/område, opkræves der internationale takster. Dit mobilselskab opkræver muligvis også ekstra gebyrer for roaming. Du kan bruge Wi-Fi eller det klassiske Hangouts til at foretage opkald uden roaming.

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice

Hvis dit opkald ikke er gratis, kan du høre eller se en besked fra Google Voice. Af beskeden fremgår det, hvor meget opkaldet koster, eller at opkaldet routes via Google Voice.

Hvis du ikke kan høre eller se en besked, bruger dit opkald ikke Google Voice. Dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr.

Tjek, om dine opkaldsindstillinger er blevet ændret af en nylig opdatering eller en anden app, der er i konflikt med Google Voice.

Brug af data og sms-beskeder

Du kan kun sende sms-beskeder til numre i USA og Canada.

Sms-beskeder, du sender

De sms-beskeder, du sender fra Google Voice-mobilappen eller på voice.google.com, sendes ved hjælp af data. De kan bruge data fra dit mobilabonnement eller via en Wi-Fi-internetforbindelse. Du behøver ikke at købe Google Voice-taletid.

Sms-beskeder, du modtager

Alt efter dit mobilabonnement opkræves du muligvis for at modtage sms-beskeder.

Hvis du har problemer med at købe taletid

Hvis du har problemer med at betale for taletid, eller hvis du får en af nedenstående meddelelser, skal du muligvis løse et problem med din betalingsprofil. Find det problem, du oplever, nedenfor.

"Din transaktion kan ikke gennemføres"

Hvis du bliver bedt om at angive flere oplysninger, efter du har fået denne meddelelse, skal du følge vejledningen. Hvis ikke, kan du prøve følgende.

1. Tjek, at faktureringsadressen for din betalingsmetode (f.eks. et kreditkort) svarer til den adresse, der er gemt under dine Google Pay-indstillinger. Hvis de ikke stemmer overens, skal du opdatere din adresse på pay.google.com og prøve at gennemføre transaktionen igen.
  2. Hvis du er i en app, kan du i stedet prøve at betale på produktets website. Hvis du er på websitet, så prøv appen.
  3. Hvis du foretager et køb i Google Play: Gå til Løs betalingsproblemer på din konto for at se forslag.
  4. Hvis du betaler som gæst i Google Store: Log ind på din Google-konto. Hvis du ikke har en, skal du oprette din Google-konto.

"Transaktionen kunne ikke gennemføres: Kort udløbet"

Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay.

"Transaktionen kunne ikke gennemføres. Brug en anden betalingsform".

1. Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay. Prøv derefter at gennemføre købet igen.
  2. Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din bank for at tjekke, om der er et problem med din konto.
  4. Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

"Din betaling blev ikke gennemført. Prøv at bruge en anden metode, eller prøv igen senere".

1. Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay. Prøv derefter at gennemføre købet igen.
  2. Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din bank for at tjekke, om der er et problem med din konto.
  4. Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

"Din betaling blev afvist på grund af et problem med din konto"

Hvis du får denne meddelelse, kan det skyldes følgende:

• Vi har opdaget en mistænkelig transaktion på din betalingsprofil.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at beskytte din konto mod bedrageri.

Prøv følgende for at løse problemet.

1. Gå til pay.google.com.
  2. Reager på eventuelle advarsler eller anmodninger.

Før du kan købe noget via din Google-konto, skal du muligvis bekræfte din identitet.

3. Sørg for, at dit navn, din adresse og dine betalingsoplysninger er opdaterede.

"Betalingen kunne ikke behandles: Lav saldo på kort"

Der er muligvis ikke penge nok på din konto til at foretage betalingen. Tjek din kontosaldo, eller kontakt din bank.

Ugyldigt eller nedtonet kort

Hvis dit kort er nedtonet, eller du får en meddelelse om, at dit kort er ugyldigt, kan du ikke bruge det til denne type køb. Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

Hvis du ikke kan se den betalingsmetode, du vil bruge, skal du følge vejledningen på skærmen for at tilføje en ny.

Hvorfor ser jeg en transaktion som "afventer"?

Du ser muligvis en afventende transaktion for taletid på dit kontoudtog eller i Google Pay. Denne afventende transaktion er en godkendelsesanmodning og ikke en debitering. Autorisationsanmodningen er en midlertidig beløbsreservation, der ændres, når betalingen gennemføres.

Administrer betalinger for automatisk optankning

Hvis du aktiverer automatisk optankning i Google Voice, vises dine debiteringer for taletid under "Abonnementer og tjenester" i Google Pay. Du kan foretage betalinger ved at gå til pay.google.com. Betalinger for automatisk optankning kan ikke administreres via Google Pay-appen.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find automatisk optankning af taletid for Google Voice, og klik på Administrer.

Annuller en automatisk optankning

Hvis du annullerer et abonnement med automatisk optankning, bliver eventuelle betalinger, du allerede har foretaget, ikke refunderet.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find automatisk optankning af taletid for Google Voice, og klik på Administrer.
  3. Vælg Opsig abonnement.
  4. Gå til voice.google.com.
  5. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  6. Klik på Betalinger til venstre.
  7. Ud for Automatisk optankning skal du vælge Fra.