Køb taletid for at foretage opkald

Denne funktion er ikke tilgængelig for Voice til G Suite-konti, der administreres af dit arbejde eller din skole. Få flere oplysninger

For at du kan foretage betalte opkald, er du nødt til at købe taletid hos Google Voice.

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Din saldo kan højst være på 70 USD.

1. Åbn appen Voice Google Voice på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og så Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj taletid under Betalinger.
  4. Tryk mængden af taletid, du vil føje til din saldo, og derefter på Køb taletid.
  5. Vælg din betalingsmetode, og tryk derefter på Køb.

På din kontoudskrift kan du muligvis se en ekstra transaktion fra Google på 1,00 USD. Dette er en midlertidig midlertidig beløbsreservation for at sikre, at dit kort er gyldigt, og at der er tilstrækkelige midler på din konto. Det er ikke et reelt gebyr, og det forsvinder igen.

Hvis du ser et taletidskøb for et større beløb, end du har foretaget, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rapporterer uautoriserede debiteringer.

Find ud af, hvor meget et opkald koster

• Næsten alle Google Voice-opkald til USA og Canada er gratis, når du ringer fra USA.
  • Det koster 1 cent i minuttet (USD) at ringe til nogle få områder i USA og Canada eller den anførte takst i din lokale valuta.
  • Opkald til lande uden for USA kan foretages til lave takster.

Indenrigsopkald og udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement. Opkald bruger ikke en internet- eller dataforbindelse.

Langdistancetakster

Når du ringer til en person, routes dit opkald via et tilfældigt tildelt amerikansk nummer. Hvis det routede nummers områdenummer ikke er det samme som dit områdenummer, skal du muligvis betale langdistancetakster. Hvis du rejser til et andet land, skal du muligvis betale internationale opkaldstakster til dit mobilselskab.

Standardtakster for airtime og sms-beskeder gælder på baggrund af dit telefonabonnement.

Internationale takster

Hvis du har et amerikansk nummer og ringer til en person, mens du befinder dig i et andet land, skal du betale internationale takster . Dit mobilselskab kan også opkræve ekstra gebyrer for roaming. Du kan bruge Wi-Fi og det klassiske Hangouts til at foretage opkald uden roaming.

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice

Hvis dit opkald ikke er gratis, kan du høre eller se en besked fra Google Voice. Af beskeden fremgår det, hvor meget opkaldet koster, eller at opkaldet routes via Google Voice.

Hvis du ikke kan høre eller se en besked, bruger dit opkald ikke Google Voice. Dit mobilselskab kan muligvis opkræve et gebyr.

Tjek, at dine opkaldsindstillinger ikke er blevet ændret af en nylig appopdatering eller en anden app, der er i konflikt med Google Voice.

Brug af data og sms-beskeder

Du kan kun sende sms-beskeder til numre i USA eller Canada.

Sms-beskeder, du sender

De sms-beskeder, du sender via Google Voice-websitet og apps, sendes ved hjælp af en dataforbindelse. De kan bruge mobildata fra dit mobilabonnement eller en Wi-Fi-forbindelse til internettet.

Du behøver ikke at købe Google Voice-taletid.

Sms-beskeder, du modtager

Du skal muligvis betale for at modtage sms-beskeder alt efter dit mobilabonnement.