Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Køb taletid for at foretage opkald

Vigtigt! Denne funktion fungerer forskelligt, afhængigt af hvilken type konto du har. Få flere oplysninger om Google Voice-kontotyper.

For at du kan foretage betalte opkald, er du nødt til at købe taletid hos Google Voice.

Tip! Din saldo kan ikke overstige 70,00 USD.

1. Åbn appen Voice .
  2. Tryk på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Tilføj kredit under "Betalinger".
  4. Hvis du vil føje penge til din saldo, skal du trykke på betalingsbeløbet og derefter Tilføj kredit.
  5. Vælg en betalingsmetode.
  6. Tryk på Køb. Du modtager en mail for at bekræfte dit køb.
  7. Ud for "Automatisk optankning" kan du vælge, hvad du vil gøre, når din saldo kommer under 2,00 USD:
    • 10 USD, 25 USD, 50 USD: Tilføj automatisk dette taletidsbeløb. Tryk på Gem, når du har valgt din betalingsmetode.
    • Underret mig via mail: Få en mailpåmindelse, når din saldo er lav.
    • Fra: Tilføj ikke automatisk mere taletid på din konto.

Tip! Hvis du ikke er sikker på, hvor meget kredit du skal købe, kan du finde opkaldstaksten for et land eller en region. Ud for "Opkaldstakster" skal du trykke på Slå op Søgning og indtaste det land/den region, du vil ringe til. Taksterne varierer alt efter land/region, og du opkræves pr. minut.

På dit kontoudtog kan du muligvis se en ekstra transaktion på 1,00 USD fra Google. Transaktionen er en anmodning om midlertidig beløbsreservation for at sikre, at dit kort er gyldigt, og at der er penge nok på det. Det er ikke et reelt gebyr, og det forsvinder igen.

Hvis der er et taletidskøb for et større beløb, du ikke har foretaget, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rapporterer den uautoriserede opkrævning.

Find ud af, hvor meget et opkald koster

Indenlandske og udlandsopkald bruger minutter i dit mobilabonnement, medmindre du foretager opkald via internettet.

Langdistancetakster

Når du ringer til en person, routes dit opkald via et tilfældigt tildelt amerikansk nummer. Hvis det routede nummers områdenummer ikke er det samme som dit områdenummer, skal du muligvis betale langdistancetakster. Hvis du rejser til et andet land/en anden region, kan dit mobilselskab opkræve takster for udlandsopkald.

Standardtakster for airtime og sms-beskeder gælder på baggrund af dit telefonabonnement.

Internationale takster

Hvis du har et amerikansk nummer og ringer til en person, mens du besøger et andet land/en anden region, opkræves der internationale takster. Dit mobilselskab opkræver muligvis også ekstra gebyrer for roaming. Hvis du vil foretage opkald uden roaming, kan du bruge Wi-Fi eller mobildata.

Bekræft, at dit betalte opkald bruger Google Voice

Hvis opkaldet er uden beregning, får du en besked fra Google Voice. I beskeden kan du se, hvor meget opkaldet koster, eller om opkaldet routes via Google Voice.

Hvis du ikke får en besked, bruger dit opkald ikke Google Voice. Dit mobilselskab opkræver muligvis et gebyr.

Tjek, om dine opkaldsindstillinger er blevet ændret af en nylig opdatering eller en anden app, der forhindrer Google Voice i at fungere korrekt.

Brug af data og sms-beskeder

Du kan kun sende sms-beskeder til numre i USA og Canada.

Sms-beskeder, du sender

De sms-beskeder, du sender fra Google Voice-mobilappen eller voice.google.com, bruger data. De kan bruge data fra dit mobilabonnement eller via en Wi-Fi-internetforbindelse. Du behøver ikke at købe Google Voice-taletid.

Sms-beskeder, du modtager

Afhængigt af dit mobilabonnement kan du opkræves for de sms-beskeder, du modtager.

Hvis du har problemer med at købe taletid

Hvis du har problemer med at betale for taletid, eller hvis du får en af nedenstående meddelelser, skal du muligvis løse et problem med din betalingsprofil.

"Din transaktion kan ikke gennemføres"

Hvis du bliver bedt om at angive flere oplysninger, efter du har modtaget denne meddelelse, skal du følge vejledningen. Hvis ikke, kan du prøve følgende:

• Tjek, hvorvidt faktureringsadressen for din betalingsmetode som f.eks. dit kreditkort svarer til adressen under dine Google Pay-indstillinger. Hvis de ikke stemmer overens, skal du opdatere din adresse på pay.google.com og prøve at gennemføre transaktionen igen.
  • Hvis du er i en app, kan du i stedet prøve at betale på produktets website. Hvis du er på websitet, så prøv appen.
  • Hvis du køber Google Voice-kredit via Google Pay, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser betalingsproblemer på din konto.
  • Hvis du betaler som gæst i Google Store: Log ind på din Google-konto. Hvis du ikke har en, skal du oprette en Google-konto.

"Transaktionen kunne ikke gennemføres: Kort udløbet"

Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay.

"Transaktionen kunne ikke gennemføres. Brug en anden betalingsform."

• Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay. Prøv derefter at gennemføre købet igen.
  • Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din bank for at tjekke, om der er et problem med din konto.
  • Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

"Din betaling blev ikke gennemført. Prøv at bruge en anden metode, eller prøv igen senere."

• Tjek, om din betalingsmetode er opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den i Google Pay. Prøv derefter at gennemføre købet igen.
  • Sørg for, at du har penge nok på din konto til at kunne foretage købet.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte din bank for at tjekke, om der er et problem med din konto.
  • Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

"Din betaling blev afvist på grund af et problem med din konto"

Hvis du ser denne meddelelse, kan det skyldes følgende:

• Vi har opdaget en mistænkelig transaktion på din betalingsprofil.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at beskytte din konto mod bedrageri.

Prøv følgende for at løse problemet.

1. Gå til pay.google.com.
  2. Reager på eventuelle advarsler eller anmodninger. Før du kan købe noget via din Google-konto, skal du muligvis verificere din identitet.
  3. Sørg for, at dit navn, din adresse og dine betalingsoplysninger er opdaterede.

"Betalingen kunne ikke behandles: Lav saldo på kort"

Der er muligvis ikke penge nok på din konto til at foretage betalingen. Tjek din kontosaldo, eller kontakt din bank.

Ugyldigt eller nedtonet kort

Hvis dit kort er nedtonet, eller du får en meddelelse om, at dit kort er ugyldigt, kan du ikke bruge det til denne type køb. Prøv at foretage købet igen med en anden betalingsmetode.

Hvis du ikke kan finde den betalingsmetode, du vil bruge, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hvorfor ser jeg en transaktion som "afventer"?

Du ser muligvis en afventende transaktion for taletid på dit kontoudtog eller i Google Pay. Denne afventende transaktion er en autorisationsanmodning og ikke en opkrævning. Autorisationsanmodningen er en midlertidig beløbsreservation, der ændres, når betalingen gennemføres.

Administrer betalinger for automatisk optankning

Hvis du aktiverer automatisk optankning i Google Voice, vises dine debiteringer for taletid under "Abonnementer og tjenester" i Google Pay. Du kan foretage betalinger ved at gå til pay.google.com. Betalinger for automatisk optankning kan ikke administreres via Google Pay-mobilappen.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find automatisk optankning af taletid for Google Voice, og klik på Administrer.

Annuller en automatisk optankning

Hvis du annullerer et abonnement med automatisk optankning, bliver eventuelle betalinger, du allerede har foretaget, ikke refunderet.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find automatisk optankning af taletid for Google Voice, og klik på Administrer.
  3. Vælg Opsig abonnement.
  4. Gå til voice.google.com.
  5. Klik på Indstillinger øverst i højre hjørne.
  6. Klik på Betalinger til venstre.
  7. Vælg Fra ud for "Automatisk optankning".