Läs mer om Google Tasks

Använd Google Tasks för att hålla reda på viktiga uppgifter som synkroniseras på alla dina enheter. Med Tasks kan du

• snabbt hämta uppgifter var som helst, från alla enheter
  • lägga till information om dina uppgifter och skapa deluppgifter
  • skapa uppgifter från Google Workspace-produkter som Gmail och Kalender
  • hålla koll på slutdatum och aviseringar.

Öppna Tasks på webben

Från datorn kan du komma åt Tasks i Kalender i webbläsaren.

Öppna Tasks i Kalender

Använda Tasks från andra Google-produkter

Det går att skapa och hantera uppgifter i

Obs!

• Om du inte ser sidopanelen klickar du på Visa sidopanel nere till höger på skärmen.
  • För jobb- eller skolkonton styr administratören åtkomst till Tasks. Kontakta administratören om du inte ser Tasks.

Ladda ned och installera Tasks

Om du vill lägga till och hantera uppgifter från din mobila enhet laddar du ned appen Tasks Tasks.

Läs mer om hur du kan använda Tasks