Finn ut mer om Google Huskeliste

Bruk Google Huskeliste til å holde oversikt over og synkronisere viktige gjøremål på alle enhetene dine. Med Huskeliste kan du

• raskt legge inn gjøremål hvor som helst og fra alle typer enheter
  • legge til detaljer i gjøremål og opprette undergjøremål
  • opprette gjøremål fra Google Workspace-produkter som Gmail og Kalender
  • holde deg i rute med frister og varsler

Åpne Huskeliste på nettet

Du kan bruke Huskeliste i Kalender i nettleseren på en datamaskin.

Åpne Huskeliste i Kalender

Bruk Huskeliste via andre Google-produkter

Du kan opprette og administrere gjøremål via

Viktig:

• Hvis du ikke ser sidepanelet, klikker du på Vis sidepanelet nederst til høyre på skjermen.
  • Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, så er det administratoren som styrer tilgangen til Huskeliste. Kontakt administratoren hvis du ikke ser Huskeliste.

Last ned og installer Huskeliste

Last ned Huskeliste-appen Tasks for å legge til og administrere gjøremål fra mobilenheter.

Finn ut mer om hvordan du kan bruke Huskeliste