Google Tasks

Google Tasksin avulla pysyt ajan tasalla tärkeistä tehtävistä, ja ne synkronoituvat kaikille laitteille. Tasksin avulla voit

• tallentaa tehtäviä nopeasti missä tahansa ja millä tahansa laitteella
  • lisätä tehtäviin tietoja ja luoda alatehtäviä
  • luoda tehtäviä Google Workspace ‐tuotteista, kuten Gmailista ja Kalenterista
  • tarkastella dediksiä ja saada ilmoituksia.

Tasksin avaaminen verkossa

Voit käyttää Tasksia Kalenterissa tietokoneen selaimella.

Avaa Tasks Kalenterissa

Tasksin käyttäminen muissa Google-tuotteissa

Voit luoda ja ylläpitää tehtäviä seuraavissa:

Tärkeää:

• Jos sivupaneelia ei näy, klikkaa näytön oikeasta alakulmasta Näytä sivupaneeli .
  • Jos käytössä on työ- tai koulutili, järjestelmänvalvoja hallinnoi pääsyä Tasksiin. Jos et näe Tasksia, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Tasksin lataaminen ja asentaminen

Jos haluat lisätä ja ylläpitää tehtäviä mobiililaitteella, lataa Tasks-sovellus Tasks.

Tasksin käyttötapoja