Informació sobre Google Tasks

Utilitza Google Tasks per fer un seguiment de les tasques importants que se sincronitzen en tots els teus dispositius. Amb Tasks, pots:

• Capturar tasques ràpidament en qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.
  • Afegir detalls a les tasques i crear subtasques.
  • Crear tasques des de productes de Google Workspace, com ara Gmail i Calendar.
  • Organitzar-te amb dates de venciment i notificacions.

Obrir Tasks al web

Des de l'ordinador, pots accedir a Tasks a Calendar des del navegador.

Obre Tasks a Calendar

Utilitzar Tasks en altres productes de Google

Pots crear i gestionar tasques a:

Important:

• Si no veus el tauler lateral, fes clic a Mostra el tauler lateral a la part inferior dreta de la pantalla.
  • En el cas dels comptes de treball o de centre educatiu, l'administrador controla l'accés a Tasks. Si no veus Tasks, contacta amb l'administrador.

Baixar i instal·lar Tasks

Per afegir i gestionar tasques des del dispositiu mòbil, baixa l'aplicació Tasks Tasks.

Altres maneres d'utilitzar Tasks

Recursos relacionats

true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.