G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Papperskorgen

Granska och återställa konton och behållare innan de raderas permanent.

Papperskorgen är en tillfällig lagringsplats för konton och behållare innan de raderas från Google Taggstyrning. Konton och behållare som flyttas till papperskorgen behålls i 30 dagar innan de raderas permanent.

Öppna papperskorgen för att se en lista över objekt som har markerats för radering, vem som markerade dem för radering och vilket datum de raderas permanent. Välj ett objekt som du vill återställa för att flytta det från papperskorgen.

När du återställer ett konto återställs också alla dess behållare. Behållare som flyttades separat till papperskorgen återställs inte automatiskt när du återställer ett konto. När du återställer ett konto eller en behållare återställs automatiskt alla behållarnas komponenter (arbetsytor, taggar, utlösare, variabler och annat).

Radera ett konto

Så här raderar du ett konto:

1. Klicka på Administratör följt av Kontoinställningar.
  2. Klicka på Fler inställningar och välj Radera.

Radera en behållare

Så här raderar du en behållare:

1. Klicka på Administratör följt av Behållarinställningar.
  2. Klicka på Fler inställningar och välj Radera.

Återställa ett konto eller en behållare

Så här återställer du ett konto eller en behållare:

1. Klicka på papperskorgen längst ned på skärmen Konton. Då visas en lista med objekt som har markerats för radering. Obs! Papperskorgen syns bara om den innehåller ett eller flera objekt.
  2. Markera objektet du vill återställa och klicka sedan på Återställ.
  3. Om du vill återaktivera en återställd behållare måste du publicera behållaren igen.

Exportera en raderad behållare

Raderade behållare kan exporteras även från papperskorgen:

1. Klicka på papperskorgen längst ned på skärmen Konton. Då visas en lista med objekt som har markerats för radering. Obs! Papperskorgen syns bara om den innehåller ett eller flera objekt.
  2. Klicka på behållaren som ska exporteras.
  3. Klicka på Exportera.