G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Papirkurv

Gjennomgå og gjenopprett kontoer og beholdere før de blir slettet for godt.

Papirkurven er et område der kontoer og beholdere midlertidig oppbevares før de blir slettet fra Google Tag Manager. Kontoer og beholdere flyttes til papirkurven og oppbevares der i 30 dager før de blir slettet for godt.

I papirkurven kan du se en liste over elementene som merket for sletting, hvilken bruker som merket de aktuelle elementene, samt datoen elementene skal bli slettet for godt. Du kan gjenopprette et element ved å velge det og flytte det ut av papirkurven.

Når du gjenoppretter en konto, gjenopprettes også alle de tilhørende beholderne. Eventuelle beholdere som ble flyttet enkeltvis til papirkurven, blir ikke automatisk gjenopprettet om du gjenoppretter selve kontoen. Når du gjenoppretter en konto eller beholder, blir alle de tilhørende beholderkomponentene (arbeidsområder, tagger, utløsere, variabler osv.) automatisk gjenopprettet.

Slett kontoer

Sånn kan du slette kontoer:

1. Klikk på Administrator etterfulgt av Kontoinnstillinger.
  2. Klikk på Flere innstillinger , og velg Slett.

Slett beholdere

Sånn kan du slette beholdere:

1. Klikk på Administrator etterfulgt av Beholderinnstillinger.
  2. Klikk på Flere innstillinger , og velg Slett.

Gjenopprett kontoer eller beholdere

Slik kan du gjenopprette kontoer eller beholdere:

1. Klikk på Papirkurv nederst på Kontoer-siden. Nå vises det en liste over elementer som er merket for sletting. Merk: Papirkurven vises bare hvis den inneholder ett eller flere elementer.
  2. Klikk på elementet som skal gjenopprettes, og klikk deretter på Gjenopprett.
  3. For å kunne bruke en gjenopprettet beholder må du først publisere den på nytt.

Eksportér beholdere som er slettet

Du kan eksportere slettede beholdere mens de ligger i papirkurven:

1. Klikk på Papirkurv nederst på Kontoer-siden. Nå vises det en liste over elementer som er merket for sletting. Merk: Papirkurven vises bare hvis den inneholder ett eller flere elementer.
  2. Klikk på beholderen som skal eksporteres.
  3. Klikk på Eksportér.

Beslektede ressurser