G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Roskakori

Tarkista ja palauta tilejä ja säilöjä, ennen kuin ne poistetaan lopullisesti.

Roskakori on tilien ja säilöjen väliaikainen säilytyspaikka ennen niiden poistamista Google Tag Managerista. Roskakoriin siirrettyjä tilejä ja säilöjä säilytetään siellä 30 päivän ajan, minkä jälkeen ne poistetaan lopullisesti.

Roskakori näyttää luettelon kaikista poistettaviksi merkityistä kohteista, poistomerkinnän tehneen käyttäjän sekä päivän, jona kohteet poistetaan lopullisesti. Voit palauttaa kohteen valitsemalla sen ja siirtämällä sen pois roskakorista.

Kun palautat tilin, myös kaikki sen säilöt palautetaan. Säilöjä, jotka on siirretty yksitellen roskakoriin, ei palauteta automaattisesti tilin palautuksen yhteydessä. Tilin tai säilön palauttaminen palauttaa myös säilöjen kaikki komponentit (työtilat, tagit, triggerit, muuttujat ja niin edelleen).

Tilin poistaminen

Voit poistaa tilin seuraavasti:

1. Klikkaa Järjestelmänvalvoja ja sitten Tilin asetukset.
  2. Klikkaa Lisäasetukset ja valitse Poista.

Säilön poistaminen

Voit poistaa säilön seuraavasti:

1. Klikkaa Järjestelmänvalvoja ja sitten Säilöasetukset.
  2. Klikkaa Lisäasetukset ja valitse Poista.

Tilin tai säilön palauttaminen

Voit palauttaa tilin tai säilön seuraavasti:

1. Klikkaa Roskakori-kohtaa Tilit-näytön alaosasta. Näytölle avautuu luettelo poistettaviksi merkityistä kohteista. Huom. Roskakori näkyy vain, jos se sisältää vähintään yhden kohteen.
  2. Klikkaa ensin palautettavaa kohdetta ja sitten Palauta.
  3. Jos haluat ottaa palautetun säilön uudelleen käyttöön, sinun on julkaistava säilö uudelleen.

Poistetun säilön vienti

Poistetut säilöt voidaan viedä toiseen paikkaan niiden ollessa roskakorissa.

1. Klikkaa Roskakori-kohtaa Tilit-näytön alaosasta. Näytölle avautuu luettelo poistettaviksi merkityistä kohteista. Huom. Roskakori näkyy vain, jos se sisältää vähintään yhden kohteen.
  2. Klikkaa vietävää säilöä.
  3. Klikkaa Vie.

Aiheeseen liittyviä resursseja