G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Paperera

Revisar i restaurar comptes i contenidors abans que se suprimeixin de manera permanent.

La paperera és el lloc on es retenen temporalment els comptes i contenidors abans que se suprimeixin de Google Tag Manager. Aquests elements s'envien a la paperera i, al cap de 30 dies, se suprimeixen de manera definitiva.

La paperera mostra una llista de tots els elements que s'han marcat per suprimir-los, l'usuari que els ha marcat i la data en què se suprimiran definitivament. Per restaurar un element, seleccioneu-lo i traieu-lo de la paperera.

En restaurar un compte, tots els seus contenidors també es restauren. Els contenidors que s'hagin enviat per separat a la paperera no es restauraran automàticament en restaurar el compte. Si es restaura un compte o un contenidor, es restauren automàticament tots els components dels contenidors (àrees de treball, etiquetes, activadors, variables, etc.).

Suprimir un compte

Per suprimir un compte, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Administrador i després Configuració del compte.
  2. Feu clic a Més opcions de configuració i seleccioneu Suprimeix.

Suprimir un contenidor

Per suprimir un contenidor, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a Administrador i després Configuració del contenidor.
  2. Feu clic a Més opcions de configuració i seleccioneu Suprimeix.

Restaurar un compte o un contenidor

Per restaurar un compte o un contenidor, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior de la pantalla Comptes, feu clic a Paperera. Es mostrarà una llista d'elements marcats per ser suprimits. Nota: la paperera només es veu si conté almenys un element.
  2. Feu clic a l'element que vulgueu restaurar i, tot seguit, a Restaura.
  3. Perquè un contenidor restaurat torni a funcionar, heu de tornar a publicar-lo.

Exportar un contenidor suprimit

Els contenidors suprimits es poden exportar sense treure'ls de la paperera. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior de la pantalla Comptes, feu clic a Paperera. Es mostrarà una llista d'elements marcats per ser suprimits. Nota: la paperera només es veu si conté almenys un element.
  2. Feu clic al contenidor que voleu exportar.
  3. Feu clic a Exporta.