G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Àrees de treball

Utilitzeu les àrees de treball per agrupar i gestionar els canvis a les etiquetes.

Una àrea de treball de Google Tag Manager us permet crear diversos conjunts de canvis per al vostre contenidor. Els membres de l'equip poden treballar en els canvis en àrees de treball diferents a fi de desenvolupar les seves pròpies configuracions d'etiquetes de manera independent. Això facilita el control de les versions perquè us permet desfer els canvis i tornar a una configuració anterior de l'àrea de treball, i evita que els companys d'equip publiquin per error els canvis inacabats d'algú altre.

Cada cop que modifiqueu un contenidor, ho feu en una àrea de treball. Cada contenidor crea una àrea de treball predeterminada. Als comptes normals, hi podeu afegir fins a dues àrees de treball addicionals; en el cas dels comptes de Tag Manager 360, en podeu crear tantes com vulgueu.

Quan cal crear una àrea de treball

A Tag Manager, una àrea de treball és un espai que us permet treballar en un conjunt de canvis que esdevindran una versió. Podeu crear una àrea de treball quan vulgueu desenvolupar i provar configuracions d'etiquetes independentment de la vostra producció principal de configuracions d'etiquetes o bé quan hi hagi diversos usuaris treballant en diferents configuracions d'etiquetes.

Cada contenidor té una sèrie de versions. Quan es crea una versió nova, es mostra una notificació en totes les àrees de treball en què s'indica que no estan al dia i es convida a actualitzar-les.

Quan una àrea de treball es converteix en una versió o es publica, també se'n registra el nom, les notes i una llista de canvis. A continuació, l'àrea de treball se suprimeix. L'àrea de treball predeterminada es torna a reproduir un cop creada la versió o feta la publicació.

Gestionar les àrees de treball

Aneu a la pàgina Gestiona les àrees de treball per crear una àrea de treball, passar a una altra àrea o suprimir-ne una d'existent.

Per crear una àrea de treball, seguiu aquests passos:

1. A la barra de navegació esquerra, feu clic al menú Àrea de treball actual.
  2. A l'extrem superior dret de la pàgina Gestiona les àrees de treball, feu clic a Afegeix Afegeix.
  3. Introduïu un nom i una descripció per a l'àrea de treball nova. Aquest nom i aquesta descripció seran, més endavant, els de la versió, de manera que heu de treballar amb un sistema de noms que tingui sentit i que reflecteixi els objectius de l'àrea de treball. Per exemple: "Nous Floodlights per al 1r T", "Actualització de Google Analytics per al 2n T", etc.
  4. Feu clic a Desa.

Per passar a una altra àrea de treball, seguiu aquests passos:

1. A la barra de navegació de l'esquerra, feu clic al menú Àrea de treball predeterminada.
  2. A la pàgina Gestiona les àrees de treball, seleccioneu una àrea de treball de la llista.
Consell: per escurçar la llista d'àrees de treball, feu clic a la icona de cerca de l'extrem superior dret i escriviu un terme.

Per suprimir una àrea de treball, seguiu aquests passos:

1. A la barra de navegació de l'esquerra, feu clic al menú Àrea de treball predeterminada.
  2. A la dreta de l'àrea de treball que vulgueu suprimir, feu clic a Informació Informació.
  3. A l'extrem superior dret, feu clic a Més accions Més i seleccioneu Suprimeix.

Els clients de Tag Manager 360 poden crear un nombre il·limitat d'àrees de treball. Tots els altres usuaris poden tenir fins a tres àrees de treball simultànies: una de predeterminada i dues de personalitzades.

Actualitzar les àrees de treball

Si utilitzeu més d'una àrea de treball, tingueu present que qualsevol pot quedar obsoleta amb els canvis fets en qualsevol altre punt del contenidor. Per actualitzar una àrea de treball, seguiu aquests passos:

1. Si proveu de publicar una àrea de treball i es detecten canvis d'una altra versió, Tag Manager mostrarà la notificació "Aquesta àrea de treball no està actualitzada; si continueu, s'actualitzarà automàticament".
  2. Feu clic a Actualitza l'àrea de treball per veure una llista de versions no combinades.
  3. A la llista de versions no combinades, feu clic en una entrada per veure els canvis que s'han fet a la versió.
  4. Feu clic a Actualitza per combinar els canvis.

En actualitzar una àrea de treball, hi incorporeu els canvis fets a les altres versions del contenidor des de l'actualització anterior. Si algun dels canvis entra en conflicte amb els que ja s'han fet a l'àrea de treball actual, se us mostraran els conflictes i se us demanarà que els resolgueu.

Resoldre conflictes

A la pàgina Visió general de l'àrea de treball es mostrarà el missatge "S'ha detectat un conflicte" si se n'identifica cap. Seleccioneu l'opció Resol els conflictes per obrir l'eina de resolució de conflictes.

Podeu resoldre els conflictes un per un. La configuració de l'última versió sincronitzada es mostra a l'esquerra i la que correspon a l'àrea de treball actual es mostra a la dreta. Els colors amb què es realcen els conflictes n'indiquen les característiques:

• Blau: s'ha fet alguna modificació entre l'última versió sincronitzada i l'àrea de treball actual.
  • Vermell: hi ha alguna modificació a l'última versió sincronitzada que no figura a l'àrea de treball actual.
  • Verd: hi ha alguna modificació a l'àrea de treball actual que no figura a l'última versió sincronitzada.

Podeu decidir, per a cada conflicte, si voleu ignorar el canvi de l'última versió sincronitzada o bé copiar-lo. Podeu seleccionar l'opció Resol-ho tot per ignorar els canvis de l'última versió sincronitzada. Un cop resolts tots els conflictes, deseu els canvis. Repetiu el procés per a la resta de conflictes.

Quan l'àrea de treball actual es converteix en una versió o es publica, els canvis de l'última versió sincronitzada que s'hagin ignorat se sobreescriuen amb els de l'àrea de treball actual.

Pràctiques recomanades per gestionar les àrees de treball

Feu canvis petits: creeu una àrea de treball per a cada conjunt de canvis relacionats que s'hagin de publicar alhora. Per exemple, podeu utilitzar una àrea de treball per crear les etiquetes, els activadors i les variables corresponents la implementació inicial de les etiquetes de visualitzacions de pàgina de Google Analytics, i una àrea de treball diferent per configurar les etiquetes de seguiment d'esdeveniments de Google Analytics.

Utilitzeu les àrees de treball per agrupar canvis comuns: si teniu una agència que treballa amb etiquetes tant de Google Analytics com de Floodlight, feu servir dues àrees de treball per mantenir separades les configuracions. D'aquesta manera, podreu publicar les etiquetes en un ordre controlat i l'historial de versions serà més entenedor.

Utilitzeu les àrees de treball per gestionar equips: feu que cada equip o cada persona treballi en àrees independents. A més, cada equip o cada persona pot tenir més d'una àrea de treball per a diferents conjunts de canvis.

Utilitzeu noms coherents i descriptius: en publicar un contenidor o en desar una versió, introduïu un Nom de la versió i una Descripció que permetin identificar els canvis fàcilment. Per exemple:

• Nom de la versió: "Llançament inicial de les etiquetes de visualitzacions de pàgina de GA"
  • Descripció: "Llançament de les etiquetes de visualitzacions de pàgina de Google Analytics a example.com"

Utilitzeu les àrees de treball per provar configuracions: les àrees de treball són útils per provar canvis sense el risc que algú els publiqui per error. Les podeu fer servir com a zona de proves per veure el funcionament de les modificacions fetes al contenidor. Si decidiu no publicar els canvis de l'àrea de treball, podeu desar l'àrea per tornar-hi més endavant o bé podeu suprimir-la.