G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Nyheder i Tag Manager til mobilapps

Implementering af Tag Manager til mobilapps udføres i samspil med Firebase-SDK'et. Google Tag Manager bruger Google Analytics til Firebases hændelser, parametre og brugeregenskaber som input.

Læs udviklerdokumentationen til Tag Manager for at få flere oplysninger om, hvordan du kommer godt i gang med Android og iOS.

Funktionsopdateringer

• Containertype: Når du opretter en ny mobilappcontainer i Tag Manager, bliver du bedt om at vælge en containertype. Hvis du vil konfigurere dine mobilapps, så de er så fremtidssikrede som muligt, skal du vælge standard-containertyperne "iOS" eller "Android" (som kan køre sammen med Firebase), i stedet for de "forældede" typer.
  • Appkonfiguration og eksperimenter: Ud over tagadministration blev tidligere versioner af Tag Manager til mobilapps ofte brugt til at administrere konfigurationsværdier i apps og køre indholdseksperimenter. Det er nu muligt at fjernkonfigurere din app og udføre A/B-tests via Firebase. Den nye version af Tag Manager til mobilapps indeholder ikke værdiindsamlingsvariabler eller indholdseksperimenter. For at implementere disse funktioner skal du bruge Firebase-fjernkonfiguration i stedet.
  • Opslagstabeller: Opslagstabeller understøttes nu for mobilappcontainere.
  • Datalagsvariabler: Datalagsvariabler understøttes ikke på de nye appcontainere. Der findes andre variabeltyper som alternativer.
  • Tredjepartstagskabeloner: Mobilappcontainere indeholder en udvidet liste over tredjepartsskabeloner.

Understøttelse af forældede SDK'er

I 2016 lancerede vi den forbedrede platform til udvikling af mobilapps til Firebase og introducerede en ny version af Google Tag Manager til mobilapps. Den nyeste version af Google Tag Manager til mobilapps er mindre, hurtigere, lettere at implementere og mere funktionel. Den er integreret med Firebase – Googles platform til mobiludviklere på tværs af iOS og Android – og udvider dets muligheder for udviklere og marketingmedarbejdere.

Efter tre års support er det blevet tid til at udfase forældede containere. Du kan fortsat bruge Google Tag Manager til dine mobilapps ved at opdatere til den aktuelle version. Udfasningsprocessen følger denne tidsplan:

• 30. juni 2019: Du kan ikke længere oprette nye containere af typen "Android (forældet)" eller "iOS (forældet)". Du kan fortsat oprette andre containertyper, herunder de nyeste "Android"- og "iOS"-typer.
  • 2020: Dine forældede mobilappcontainere fungerer ikke længere i dine apps. Hvis der sendes anmodninger, får du meddelelsen 204 (intet indhold). Forældede mobilappcontainere fjernes fra Google Tag Manager, og der er ikke længere adgang til dem. Den nøjagtige tidsplan offentliggøres snart – tidligst den 30. juni 2020.