G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Etiquetes de comptador de Floodlight

Les etiquetes de comptador de Floodlight permeten comptar el nombre de vegades que els usuaris han visitat una pàgina web després d'haver vist un dels vostres anuncis o d'haver-hi fet clic. Hi ha dues maneres d'afegir etiquetes de Floodlight a un contenidor:

• Acceptar una etiqueta que s'hagi tramès automàticament des de la interfície d'usuari de Campaign Manager 360.
  • Afegir l'etiqueta des de la interfície d'usuari de Google Tag Manager.

Acceptar una etiqueta de Floodlight tramesa automàticament

Una etiqueta de comptador de Floodlight es pot trametre directament al vostre contenidor des de la interfície d'usuari de Campaign Manager 360. Quan una etiqueta de Floodlight es tramet automàticament a Tag Manager, cal que aproveu la sol·licitud d'enllaç i les etiquetes trameses automàticament.

Per acceptar una etiqueta de Floodlight tramesa automàticament, seguiu aquests passos:

1. Navegueu fins a Cua d'aprovació i després Etiquetes.
  2. Feu clic al nom de l'activitat. Alguns paràmetres (com ara els valors de "src= ", "type= " i "cat= ") estaran predefinits.
  3. Modifiqueu l'etiqueta com vulgueu i, després, feu clic a Aprova.

Les variables personalitzades de Floodlight són parells clau-valor que es poden utilitzar per fer un seguiment de les dades que recolliu sobre els usuaris. Aquestes variables personalitzades fan servir les claus u1=, u2=, etc. En el cas de les etiquetes trameses automàticament, els camps de variable personalitzada ja estaran preemplenats amb els noms de les variables de Tag Manager. Per configurar aquestes variables perquè extreguin les dades adequades, mapeu-les a les variables de Tag Manager.

Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

Obteniu més informació sobre les aprovacions de Floodlight.

Crear una etiqueta de comptador de Floodlight

Per crear una etiqueta de comptador de Floodlight des de zero, seguiu aquests passos:

1. A Tag Manager, feu clic a Etiquetes i després Nova.
  2. Feu clic a Configuració de l'etiqueta i seleccioneu el tipus d'etiqueta Comptador de Floodlight.
  3. Per recollir els valors necessaris per configurar les etiquetes, obriu una altra finestra del navegador i inicieu la sessió a Campaign Manager 360. Feu clic a Anunciants i, tot seguit, al nom de l'anunciant. Introduïu els valors següents a l'etiqueta de comptador de Floodlight nova de Tag Manager:
    • Identificador d'anunciant: l'identificador d'anunciant es mostrarà a la pàgina de detalls de l'anunciant, just a sota del seu nom. Aquest també serà el valor del paràmetre src= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
    • Cadena de l'etiqueta del grup: a la taula d'activitat, identifiqueu l'activitat en què voleu treballar i cerqueu la cadena de l'etiqueta del grup a la columna de la dreta. Aquest també serà el valor del paràmetre type= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
    • Cadena de l'etiqueta de l'activitat: a la taula d'activitat, identifiqueu l'activitat en què voleu treballar i cerqueu la cadena de l'etiqueta de l'activitat a la columna de la dreta. Aquest també serà el valor del paràmetre cat= en un fragment d'etiqueta de Floodlight generada.
  4. Establiu un dels mètodes de recompte següents:
    1. Estàndard: compta totes les conversions.
    2. Únic: compta la primera conversió de cada usuari únic durant cada 24 hores, de mitjanit a mitjanit, hora de l'Est (EUA).
    3. Per sessió: compta una conversió per usuari i per sessió. El lloc web en què s'instal·la l'etiqueta de Floodlight determina la durada de la sessió.
  5. En el cas de les implementacions heretades que les utilitzen, introduïu els valors de les variables U i Tran.
  6. Introduïu totes les variables personalitzades que necessiteu per a la vostra implementació. Les variables personalitzades de Floodlight són parells clau-valor que es poden utilitzar per fer un seguiment de les dades addicionals sobre els usuaris. Les claus tenen el format "u1=", "u2=", etc. Feu clic a + Variable personalitzada per afegir un parell clau-valor nou. Per a cada variable personalitzada, seleccioneu una variable de Tag Manager que contingui el valor que vulgueu trametre a la variable personalitzada de Floodlight.
  7. Feu clic a Activadors i seleccioneu un activador que correspongui a la pàgina de destinació de la campanya en què voleu que s'activi l'etiqueta.
  8. Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

9. Deseu i publiqueu el contenidor.

Activitats de Floodlight en dispositius mòbils

Amb alguna petita diferència, el procés de rebre les activitats de Floodlight en dispositius mòbils és similar al de rebre les activitats de Floodlight habituals.

Haureu de crear un contenidor específic per a les activitats en dispositius mòbils i enllaçar-lo a Campaign Manager 360. Si ja n'heu creat un per activar les etiquetes de Floodlight habituals, n'heu de crear i mantenir un altre específicament per a les etiquetes de Floodlight per a dispositius mòbils.

En rebre les etiquetes, és possible que també rebeu instruccions concretes amb condicions relatives a l'activació. Potser cal que configureu dos ajustos específics per a dispositius mòbils:

• No es pot repetir: marqueu aquesta casella si voleu que l'etiqueta de Floodlight s'activi només una vegada durant tot el període d'ús de l'aplicació (per exemple, quan un usuari baixi o instal·li l'aplicació).
  • Activadors: l'activitat ha d'estar vinculada a un activador de Tag Manager perquè l'etiqueta s'activi.