G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Remàrqueting estàndard de Google Ads

Utilitzeu el remàrqueting de Google Ads per tornar a interaccionar amb els clients potencials afegint a llistes de remàrqueting els visitants del vostre lloc web i de les vostres aplicacions. Quan ho hàgiu fet, podreu utilitzar aquestes llistes per orientar-hi anuncis. Abans de començar a utilitzar aquesta etiqueta, us recomanem que obteniu més informació sobre el seu funcionament al Centre d'ajuda de Google Ads.

Per configurar una etiqueta de remàrqueting, proporcioneu l'identificador de conversió i, si voleu, l'etiqueta de conversió del vostre compte de Google Ads. Per obtenir-los, seguiu aquests passos:

L'etiqueta de conversió és opcional quan es crea l'etiqueta de remàrqueting i només s'hauria d'afegir si es fan servir llistes de remàrqueting basades en etiquetes. Afegir etiquetes específiques per a accions de conversió augmentarà el recompte de conversions.
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads, a l'adreça https://ads.google.com.
    • Si feu servir la nova experiència de Google Ads:
      1. Al compte de Google Ads, feu clic a Eines (Google Ads | eines [Icona]).
      2. A Biblioteca compartida, seleccioneu Gestor de públics.
      3. Al menú de l'esquerra, feu clic a Fonts de públic.
      4. A la targeta Etiqueta de Google Ads, feu clic a Detalls. Si encara no heu configurat l'etiqueta de remàrqueting, feu clic a Configura l'etiqueta.
      5. Desplaceu-vos cap avall i desplegueu la secció Etiqueta de Google Ads.
      6. Desplaceu-vos més avall i seleccioneu Utilitza Tag Manager.
      7. Copieu el vostre identificador de conversió.
      8. Opcional: si teniu una llista de remàrqueting basada en etiquetes amb una etiqueta de conversió, aneu a la llista corresponent i feu clic a Etiquetes per consultar-ne els detalls. Al fragment Esdeveniment, copieu l'etiqueta de conversió (marcada).
        <script>
          gtag('event', 'conversion', {
              'send_to': 'AW-123456733/AnExaMPleC0Nv3rS10nLaBel',
              'aw_remarketing_only': true
          });
        </script>
    • Si utilitzeu l'experiència anterior d'AdWords:
      1. Al vostre compte, aneu a Biblioteca compartida i després Públics.
      2. Feu clic a Detalls de l'etiqueta i seleccioneu Configuració.
      3. Desplegueu la secció Mostra l'etiqueta de remàrqueting d'AdWords i les instruccions i enregistreu l'identificador de conversió (marcat).
        <script type="text/javascript">
        /* <![CDATA[ */
        var google_conversion_id = 123456733;
        var google_custom_params = window.google_tag_params;
        var google_remarketing_only = true;
        /* ]]> */
        </script>
        Opcional: si teniu una llista de remàrqueting basada en etiquetes amb una etiqueta de conversió, enregistreu l'identificador i l'etiqueta de conversió.
        <script type="text/javascript">
        /* <![CDATA[ */
        var google_conversion_id = 123456733;
        var google_conversion_label = "vOzVCLSr3nUQmqytvgM";
        var google_custom_params = window.google_tag_params;
        var google_remarketing_only = true;
        /* ]]> */
        </script>
  2. Creeu una etiqueta de remàrqueting de Google Ads a Google Tag Manager.
    1. A Tag Manager, seleccioneu Etiqueta nova i després Configuració de l'etiqueta i després Remàrqueting de Google Ads.
    2. Introduïu l'identificador de conversió i l'etiqueta de conversió opcional de Google Ads als camps corresponents.
    3. Feu clic a Activadors i trieu un o diversos activadors per especificar quan s'ha d'activar l'etiqueta. Per exemple, seleccioneu un activador que s'activi en totes les pàgines si voleu afegir una etiqueta de remàrqueting a cada pàgina del lloc web.
    4. Feu clic a Desa per acabar de configurar l'etiqueta.
  3. Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

4. Previsualitzeu els canvis i publiqueu-los quan estiguin a punt.