G Suite ara s'anomena Google Workspace: tot el que la vostra empresa necessita per treballar.

Conversions de Google Ads

Utilitzeu Tag Manager per implementar etiquetes de conversió de Google Ads.

Creating a Google Ads Tag & Conversion Linker in Google Tag Manager

Les etiquetes de conversió de Google Ads us ajuden a crear informes que mostren què passa quan els clients fan clic als vostres anuncis; per exemple, si compren un producte, si se subscriuen al butlletí d'informació, si truquen a la vostra empresa o si baixen la vostra aplicació. Quan un client completa una acció que heu definit com a valuosa, aquesta acció s'anomena "conversió".

Abans de començar a utilitzar aquesta etiqueta, us recomanem que obtingueu més informació al Centre d'ajuda de Google Ads sobre el seu funcionament.

Per configurar el mesurament de conversions de Google Ads, heu d'introduir l'identificador de conversió i l'etiqueta de conversió de Google Ads corresponents. Opcionalment, podeu proporcionar un valor de conversió, un identificador de transacció o un codi de moneda.

A fi d'evitar conversions duplicades als informes, afegiu a Tag Manager un identificador de transacció de la vostra aplicació o del vostre lloc web com a valor d'una variable de capa de dades.
  1. A Tag Manager, creeu una etiqueta de Google Ads. A la pantalla d'inici, seleccioneu Etiqueta nova i després Configuració de l'etiqueta i després Seguiment de conversions de Google Ads.
  2. Inicieu la sessió al compte de Google Ads per obtenir els valors necessaris per acabar de configurar l'etiqueta:
    1. Al compte de Google Ads, feu clic al menú Eines i configuració. (Google Ads | eines [Icona])
    2. Seleccioneu Mesurament: Conversions i veureu la taula Accions de conversió.
    3. Seleccioneu el nom de l'acció de conversió que vulgueu fer servir de la columna Acció de conversió.
    4. Desplegueu la pestanya Configuració de l'etiqueta per veure els detalls de l'etiqueta.
    5. Seleccioneu la targeta Utilitza Google Tag Manager.
    6. Copieu les etiquetes Identificador de conversió i Etiqueta de conversió.
  3. A Tag Manager, afegiu als camps obligatoris els valors corresponents a Identificador de conversió i Etiqueta de conversió que heu obtingut al pas 2. Opcionalment, podeu emplenar els camps Valor de conversió, Identificador de transacció* i Codi de moneda. Sempre que sigui possible, assegureu-vos d'utilitzar variables de Tag Manager per als valors d'aquests camps. Per exemple, en la majoria de casos fareu servir una variable per a l'identificador de transacció.
    * Nota: en el cas del camp Identificador de transacció, haureu de configurar l'aplicació o el lloc web per generar un identificador de transacció, afegir aquest valor a la capa de dades i crear una variable de Tag Manager per recuperar el valor de l'identificador de transacció.
  4. A la secció Activadors, trieu-ne un o més per especificar quan voleu que s'activi l'etiqueta.
  5. Feu clic a Desa per acabar de configurar l'etiqueta.
  6. Important: perquè la compatibilitat amb el navegador web sigui òptima, assegureu-vos que hi hagi un enllaçador de conversions activat.

7. Previsualitzeu els canvis i publiqueu-los quan estigueu a punt.
Si voleu capturar tot el flux de clients existent al lloc web i incloure les conversions procedents de fonts que no són de Google Ads als informes de conversions, utilitzeu Tag Manager per implementar Google Analytics en tot el lloc web i, tot seguit, importeu els objectius i les transaccions d'Analytics a Google Ads.