G Suite har bytt namn till Google Workspace: allt ditt företag behöver för att få jobbet gjort.

Floodlight-integrering och godkännanden

Floodlight-aktiviteter kan överföras direkt från Campaign Manager 360 till Google Taggstyrning-behållare. I stället för att lägga till Floodlight Counter- eller Floodlight Sales-taggar i dina behållare via Taggstyrning-gränssnittet kan du godkänna en länkbegäran från ett Campaign Manager 360-konto och sedan godkänna aktiviteter efter hand som de överförs till behållaren.

Så här godkänner du en länkbegäran:

1. Öppna Taggstyrning och navigera till Administratör följt av Godkännandekö följt av Översikt.
  2. Leta reda på länkbegäran under Externa kontolänkar.
  3. Klicka på namnet på det externa kontot och sedan på Godkänn.
Tips! Du kan behöva uppdatera sidan i din webbläsare så att alternativet Godkännandekö visas i navigeringen.

Du kan se befintliga kontolänkar genom att välja Administratör följt av Länkar till externa konton följt av Översikt.

Ta bort länken till en Campaign Manager 360 från behållaren genom att klicka på namnet på det externa kontot och sedan på Radera länk.

Godkänna aktiviteter

Så här godkänner du en Floodlight-aktivitet:

1. Öppna en behållare och välj Administratör följt av Godkännandekö följt av Taggar.
  2. Klicka på namnet på aktiviteten.
  3. Gör önskade taggändringar och klicka på Godkänn.

Floodlight-mobilaktiviteter

Tillvägagångssättet för att konfigurera Floodlight-mobilaktiviteter liknar tillvägagångssättet för webbaserade Floodlight-aktiviteter, med några få skillnader.

• Skapa en särskild behållare för mobilaktiviteter och länka den till Campaign Manager 360. Om du redan har skapat en behållare för dina webbaserade Floodlight-taggar måste du skapa och upprätthålla en separat mobilbehållare som bara avser Floodlight-mobiltaggar.

• När du tar emot taggarna kan du också få specifika anvisningar med villkor för hur de ska aktiveras. Du kan behöva ange två mobilspecifika inställningar:

• Kan inte upprepas: Markera denna kryssruta om Floodlight-taggen ska aktiveras en enda gång under appens livstid (till exempel när användaren laddar ned eller installerar appen).
    • Regler för aktivering: Aktiviteten måste kopplas till en aktiveringsregel i Google Taggstyrning så att taggen aktiveras.