G Suite heter nå Google Workspace: Her finner du alt bedriften trenger for å få arbeidet gjort.

Floodlight-integrering og -godkjenninger

Floodlight-aktiviteter kan overføres direkte fra Campaign Manager 360 til Google Tag Manager-beholdere. I stedet for at du legger til Floodlight-telletagger eller Floodlight-salgstagger i beholdere via Tag Manager-grensesnittet, kan du godkjenne en forespørsel om tilknytning fra en Campaign Manager 360-konto og godkjenne aktivitetene etter som de overføres til beholderen.

Sånn kan du godkjenne forespørsler om tilknytning:

1. Følg denne menybanen i Tag Manager: Administrator etterfulgt av Godkjenningskø etterfulgt av Oversikt.
  2. Finn de aktuelle forespørslene om tilknytning under Linker til eksterne kontoer.
  3. Klikk på navnet på den eksterne kontoen, og klikk på Godkjenn.
Tips: Du må kanskje laste inn siden i nettleseren på nytt, slik at godkjenningskøen vises i navigasjonen.

For å se en liste over de eksisterende kontotilknytningene, følg menybanen Administrator etterfulgt av Linker til eksterne kontoer etterfulgt av Oversikt.

For å fjerne en tilknytning mellom Campaign Manager 360 og beholderen, klikk på navnet på den eksterne kontoen og så på Slett linken.

Godkjenn aktiviteter

Sånn kan du godkjenne Floodlight-aktiviteter:

1. Følg menybanen Administrator etterfulgt av Godkjenningskø etterfulgt av Tagger.
  2. Klikk på aktivitetsnavnet.
  3. Gjør eventuelle endringer i taggen, og klikk på Godkjenn.

Floodlight-aktiviteter for mobil

Konfigureringsprosessen for Floodlight-aktiviteter for mobil ligner på prosessen for implementering av nettbaserte Floodlight-aktiviteter, med noen små forskjeller.

• Du må opprette en beholder forbeholdt mobilaktiviteter og bruke denne beholderen for å tilknytte Campaign Manager 360. Hvis du allerede har opprettet en beholder som skal utløse de nettbaserte Floodlight-taggene dine, blir du nødt til å opprette og vedlikeholde en separat mobilbeholder forbeholdt Floodlight-tagger for mobil.

• Når du mottar taggene, kan det også hende at du får spesifikk veiledning med betingelser for hvordan de skal utløses. Det er to mobilspesifikke innstillinger du kanskje må konfigurere:

• Kan ikke gjentas: Merk av i denne avmerkingsboksen dersom du vil at Floodlight-taggen bare skal utløses én gang i løpet av appens levetid (f.eks. når en bruker laster ned eller installerer appen).
    • Utløsingsregler: For at taggen skal utløses, må aktiviteten være tilknyttet en utløser i Google Tag Manager.