Floodlight-integratie en goedkeuringen

Floodlight-activiteiten kunnen vanuit Campaign Manager rechtstreeks naar Google Tag Manager-containers worden gepusht. U kunt de Tag Manager-interface gebruiken om Floodlight tellertags of tags voor Floodlight-verkopen aan containers toe te voegen, maar u kunt ook een koppelingsverzoek van een Campaign Manager-account goedkeuren en activiteiten goedkeuren wanneer deze naar de container worden gepusht.

Ga als volgt te werk om een koppelingsverzoek goed te keuren:

1. Navigeer in Tag Manager naar Beheer en dan Goedkeuringswachtrij en dan Overzicht.
  2. Zoek de gewenste koppelingsverzoeken onder Externe accountkoppelingen.
  3. Klik op de naam van het externe account en klik vervolgens op Goedkeuren.
Tip: U moet de pagina in uw webbrowser mogelijk vernieuwen om de goedkeuringswachtrij weer te geven.

Als u bestaande accountkoppelingen wilt weergeven, gaat u naar Beheer en dan Externe accountkoppelingen en dan Overzicht.

Als u een Campaign Manager van de container wilt ontkoppelen, klikt u op de naam van het externe account en klikt u vervolgens op Koppeling verwijderen.

Activiteiten goedkeuren

Ga als volgt te werk om een Floodlight-activiteit goed te keuren:

1. Navigeer vanuit een container naar Beheer en dan Goedkeuringswachtrij en dan Tags.
  2. Klik op de naam van de activiteit.
  3. Breng de gewenste wijzigingen in de tag aan en klik vervolgens op Goedkeuren.

Mobiele Floodlight-activiteiten

Het proces voor mobiele Floodlight-configuraties is vergelijkbaar met het proces voor Floodlight-implementaties via internet, op een paar kleine wijzigingen na:

• Maak een speciale container voor mobiele activiteiten en gebruik deze container om een koppeling te maken met Campaign Manager. U moet specifiek voor mobiele Floodlight-tags een afzonderlijke mobiele container maken en onderhouden, mocht u al een container hebben gemaakt om uw Floodlight-tags voor internet te activeren.

• Wanneer u uw tags ontvangt, ontvangt u mogelijk ook specifieke instructies met voorwaarden voor de manier waarop de tags moeten worden geactiveerd. Er zijn twee mobielspecifieke instellingen die u mogelijk moet configureren:

• Niet herhalen: vink dit selectievakje aan als u wilt dat uw Floodlight-tag slechts eenmaal gedurende de levensduur van de app wordt geactiveerd (bijvoorbeeld wanneer een gebruiker een app downloadt of installeert).
    • Activeringsregels: de activiteit moet aan een activeringsregel in Google Tag Manager zijn gekoppeld om de tag te activeren.