G Suite heet nu Google Workspace: alles wat u nodig heeft voor uw werk.

Floodlight-integratie en goedkeuringen

Floodlight-activiteiten kunnen vanuit Campaign Manager 360 rechtstreeks naar Google Tag Manager-containers worden gepusht. U kunt de Tag Manager-interface gebruiken om Floodlight-tellertags of tags voor Floodlight-verkopen aan containers toe te voegen, maar u kunt ook een koppelingsverzoek van een Campaign Manager 360-account goedkeuren en activiteiten goedkeuren wanneer deze naar de container worden gepusht.

Als u een koppelingsverzoek wilt goedkeuren, doet u het volgende:

1. Ga in Tag Manager naar Beheer en dan Goedkeuringswachtrij en dan Overzicht.
  2. Zoek de gewenste koppelingsverzoeken onder Externe accountkoppelingen.
  3. Klik op de naam van het externe account en klik vervolgens op Goedkeuren.
Tip: U moet de pagina in uw webbrowser mogelijk vernieuwen om de goedkeuringswachtrij weer te geven.

Als u een lijst met bestaande accountkoppelingen wilt zien, gaat u naar Beheer en dan Externe accountkoppelingen en dan Overzicht.

Als Campaign Manager 360 van de container wilt ontkoppelen, klikt u op de naam van het externe account en klikt u vervolgens op Koppeling verwijderen.

Activiteiten goedkeuren

Als u een Floodlight-activiteit wilt goedkeuren, doet u het volgende:

1. Ga vanuit een container naar Beheer en dan Goedkeuringswachtrij en dan Tags.
  2. Klik vervolgens op de naam van de activiteit.
  3. Breng de gewenste wijzigingen in de tag aan en klik vervolgens op Goedkeuren.

Mobiele Floodlight-activiteiten

Het proces voor het instellen van mobiel Floodlight is vergelijkbaar met het proces voor Floodlight-implementaties via internet, op een paar kleine wijzigingen na:

• Maak een speciale container voor mobiele activiteiten en gebruik deze container om een koppeling te maken met Campaign Manager 360. U moet specifiek voor uw mobiele Floodlight-tags een afzonderlijke mobiele container maken en onderhouden, ook als u al een container heeft gemaakt om uw Floodlight-tags op internet te activeren.

• Als u de tags ontvangt, ontvangt u mogelijk ook specifieke instructies met voorwaarden voor de manier waarop de tags moeten worden geactiveerd. Er zijn twee mobielspecifieke instellingen die u mogelijk moet instellen:

• Niet herhalen: vink dit selectievakje aan als u wilt dat uw Floodlight-tag slechts eenmaal wordt geactiveerd gedurende de levensduur van de app (bijvoorbeeld als een gebruiker een app downloadt of installeert).
    • Activeringsregels: de activiteit moet aan een activeringsregel in Google Tag Manager zijn gekoppeld om de tag te activeren.