G Suite on nyt Google Workspace: se sisältää kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee tehokkaaseen työntekoon.

Floodlight-integrointi ja hyväksynnät

Floodlight-tapahtumat voidaan välittää suoraan Campaign Manager 360:stä Google Tag Manager ‑säilöihin. Sen sijaan, että lisäisit Floodlight‑laskuritagin tai Floodlight‑myyntitagin säilöihisi Tag Managerin käyttöliittymän kautta, voit hyväksyä linkityspyynnön Campaign Manager 360 ‑tililtä. Voit hyväksyä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä välitetään säilöön.

Voit hyväksyä linkityspyynnön seuraavasti:

1. Valitse Tag Managerissa Järjestelmänvalvoja ja sitten Hyväksyntäjono ja sitten Yleiskatsaus.
  2. Etsi Ulkoiset tililinkit ‑kohdasta haluamasi linkityspyynnöt.
  3. Klikkaa ulkoisen tilin nimeä ja valitse sitten Hyväksy.
Vinkki: Saatat joutua päivittämään verkkoselaimen sivun, jotta Hyväksyntäjono-vaihtoehto näkyy navigaatiopaneelissa.

Jos haluat nähdä luettelon nykyisistä tililinkeistä, valitse Järjestelmänvalvoja ja sitten Ulkoiset tililinkit ja sitten Yleiskatsaus.

Jos haluat poistaa säilön Campaign Manager 360 ‑linkityksen, klikkaa ulkoisen tilin nimeä ja valitse Poista linkki.

Tapahtumien hyväksyminen

Voit hyväksyä Floodlight-tapahtuman seuraavasti:

1. Siirry säilössä kohtaan Järjestelmänvalvoja ja sitten Hyväksyntäjono ja sitten Tagit.
  2. Klikkaa tapahtuman nimeä.
  3. Tee tagiin haluamasi muutokset ja klikkaa Hyväksy.

Floodlight-mobiilitoiminnot

Floodlight-mobiilitapahtumat määritetään lähes samalla tavalla kuin verkkopohjaiset Floodlight-tapahtumat:

• Luo mobiilitapahtumille oma säilö ja käytä sitä Campaign Manager 360 ‑linkitykseen. Jos olet jo luonut säilön verkkopohjaisten Floodlight-tagiesi käynnistystä varten, sinun on luotava erillinen mobiilisäilö Floodlight-mobiilitageille.

• Kun vastaanotat tageja, niiden mukana saattaa tulla ohjeita, jotka sisältävät ehtoja tagien käynnistykselle. Sinun on ehkä määritettävä kaksi mobiilikohtaista asetusta:

• Ei-toistettava: Valitse tämä valintaruutu, jos haluat Floodlight-tagisi käynnistyvän vain kerran sovelluksen koko käyttöaikana (esimerkiksi käyttäjän ladatessa tai asentaessa sovelluksen).
    • Käynnistyssäännöt: Tapahtuma on liitettävä käynnistyssääntöön Google Tag Managerissa, jotta tagi käynnistyy.